اثرات دانه رازیانه بر کیفیت تخم مرغ مرغهای تخمگذار

اثرات دانه رازیانه بر کیفیت تخم مرغ مرغهای تخمگذار

مریم عزیزی چکوسری1 روشنک خزایی2 حسین ذاکر استقامتی3 مجید بلالی وشمه سرا4 مهدی پورکارجو5

1) دانشجوی دکتری گرایش علوم دام- تغذیه ی دام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت،
2) دانشجوی دکتری گرایش علوم دام- تغذیه ی دام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت،
3) دانشجوی دکتری گرایش علوم دام- تغذیه ی دام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت،
4) دانشجوی دکتری گرایش علوم دام- تغذیه ی دام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت،
5) دانشجوی دکتری گرایش علوم دام- تغذیه ی دام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت،

محل انتشار : کنگره بین المللی مهندسی، فناوری و نوآوری(eticong.com/1st)
چکیده :
جمعیت جهان در حال افزایش است و تامین غذا از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. بهره مندی از غذای سالم در زندگی روزمره دارای اولویت است. از شیوه های دسترسی به غذای سالم استفاده از گیاهان دارویی در جیره¬ی غذایی دام و طیور میباشد. رازیانه از جمله گیاهان دارویی معطر است که دارای خواص بیشماری میباشد و هنگامی که در جیره ی غذایی جوجه های گوشتی و تخمگذار مورد استفاده قرار میگیرد موجب افزایش مصرف غذا، بهبود ضریب تبدیل و افزایش تعداد و وزن تخم مرغها میگردد. در جیره های غذایی رازیانه به صورت پودر، اسانس و عصاره مورد استفاده قرار میگیرد.
کلمات کلیدی : گیاهان دارویی جوجه های گوشتی رازیانه تخم مرغ