بررسی زیست دسترسی و زیست فراهمی فنولیک ها و فعالیت آنتی اکسیدانی نان گندم غنی شده با قهوه سبز

بررسی زیست دسترسی و زیست فراهمی فنولیک ها و فعالیت آنتی اکسیدانی نان گندم غنی شده با قهوه سبز

مینا نایب1

1) مسئول فنی و مدیر کنترل کیفی شرکت آذر نان نظری تبریز ، ایران.

محل انتشار : سومین کنگره بین المللی مهندسی، فناوری و نوآوری(eticong.com/3rd)
چکیده :
ذخیره زیست دسترسی و زیست فراهمی فنولیک، کافئین و فعالیت آنتی اکسیدانی نان گندم غنی شده با قهوه سبز مورد مطالعه قرار گرفته شده. مکمل، پتانسیل فراسودمندی را توسط بهبود محتوای فنولیک و حفاظت ظرفیت لیپید افزایش می¬دهد. مقایسه بنابر کنترل، برای نان با 1% و 5% از اجزاء مغذی محتوای فنولیک¬ها 6/1 و 33/3 برابر بیشتر بودند. همچنین، تقریباً 2 الی 3 واحد افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی در نان حاوی 5% مکمل دیده شد.
کلمات کلیدی : نان غنی سازی قهوه سبز فنولیک ها کافئین