ایمنی غیرفعال شیر و آغوز ایمن شده گاوهای واکسینه شده علیه کروناویروس (SARS-CoV-2) و ایجاد محافظت کوتاه مدت و پیشگیری در برابر عفونت کروناویروس (SARS-CoV-2)در انسان

ایمنی غیرفعال شیر و آغوز ایمن شده گاوهای واکسینه شده علیه کروناویروس (SARS-CoV-2) و ایجاد محافظت کوتاه مدت و پیشگیری در برابر عفونت کروناویروس (SARS-CoV-2)در انسان

محسن محروقی1 سارینا الیاسی2

1) دانشجوی دکتری تخصصی تغذیه دام دانشگاه فردوسی مشهد
2) دانشجوی دکتری عمومی دامپزشکی

محل انتشار : ششمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران(6icsda.ir)
چکیده :
آغوز اولین ترشح غده پستانی است که پس از تولد تولید می شود و غلظت بالایی از پروتئین ها ، ایمونوگلوبولین ها ، ویتامین ها ، مواد معدنی ، باکتری کش (لاکتوفرین ، لیزوزیم و لاکتوپراکسیداز) و فاکتورهای رشد تشکیل شده است. استفاده از آغوز گاو برای مصرف انسان سالهاست که در غذا یا در درمان های دارویی ثبت شده است. و چندین مطالعه با هدف ارزیابی مزایای آن در مکمل غذایی انسان انجام شده است. مصرف آغوز باعث بهبود بیماریهای گوارشی ، تنفسی ، التهاب و رشد استخوان می شود. ظهور سندرم حاد تنفسی حاد کرونا ویروس 2 (SARS-CoV-2) ، که باعث عفونت های دستگاه تنفسی شدید در انسان می شود (COVID-19) ، به یک نگرانی بهداشت جهانی تبدیل شده است. در حال حاضر ، چندین واکسن علیه SARS-CoV2 وجود دارد .اهمیت ایمنی غیرفعال و چگونگی جمع آوری ایمونوگلوبولین G از بیماران ویروسی کرونا می تواند در محافظت در برابر COVID-19 و تقویت سیستم ایمنی بیماران جدید کمک کند. IgG گاو در درمان انسان نقش دارد. IgG یکی از اجزای اصلی فعالیت ایمنی است که در شیر گاو و آغوز یافت می شود. این مقاله به بررسی ایمنی غیرفعال و چگونگی شیر و آغوز ایمن شده خام جمع آوری شده از گاوهای واکسینه شده علیه SARS-CoV-2 که می تواند محافظت کوتاه مدت در برابر عفونت SARS-CoV-2 در انسان می پردازد.
کلمات کلیدی : واژه‌هاي كليدي: SARS-CoV-2 COVID-19 ویروس کرونا ایمونوگلوبولین IgG آغوز