نوشیدنی موثر در کاهش علایم سندروم ترک مورفین از باکتری لاکتوباسیلوس پلانتارم و گیاهان جوی دوسر ، اسطوخودوس ، علف چای ، گل ساعتی و چای سبز
نوشیدنی موثر در کاهش علایم سندروم ترک مورفین از باکتری لاکتوباسیلوس پلانتارم و گیاهان جوی دوسر ، اسطوخودوس ، علف چای ، گل ساعتی و چای سبز
نعیم احمدی نژاد فرسنگی1
1) ارشد صنایع
محل انتشار :
اولین همایش ملی کارآفرینی با رویکرد تولیدات داخلی(nceuma.ir)
چکیده :
اعتیاد به اپیوئید ها از جمله مورفین ، یکی از بزرگترین دغدغه های سیستم بهداشت و سلامت است که با مبتلا کردن انسان های زیادی هزینه اقتصادی سنگینی بر جامعه تحمیل می نماید . با توجه به خواص گیاهان چای سبز ، جوی دو سر ، اسطوخودوس و گل ساعتی در کاهش علایم سندرم ترک مورفین در این پژوهش با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس پلانتارم نوشیدنی تخمیری و پروبیوتیک کاهش علائم سندرم ترک مورفین تولید کردیم.
کلمات کلیدی :
مورفین
اسطوخودوس
گل ساعتی
جوی دوسر