فرآیند تولید آدامس با خاصیت ضدپوسیدگی دندان ها

نعیم احمدی نژاد فرسنگی1

1) ارشد صنایع

محل انتشار : اولین همایش ملی کارآفرینی با رویکرد تولیدات داخلی(nceuma.ir)
چکیده :
سده‌هاست که از آدامس برای تمیز کردن دهان یا خوشبو کردن تنفس استفاده شده‌است. اولین روش آدامس سازی در سال ۱۸۶۹ ابداع شد و ۵۹ سال بعد یعنی در سال ۱۹۲۸، آدامس‌هایی تولید شد که مواد دارویی به آنها اضافه می‌شد تا هنگام جویدن، مصرف کننده آنها را دریافت کند. آدامس به عنوان یکی از تنقلات جذاب با ویژگی های منحصربه فردش بازار مناسبی را به خود اختصاص داده است . در این پژوهش با استفاده از عصاره چای سبز و عصاره چوب گیاه چریش آدامس با خاصیت ضد پوسیدگی دندان را تولید نمودیم.
کلمات کلیدی : پوسیدگی دندان آدامس چای سبز