غذا، تندرستی ،امنیت غذایی

فاطمه عموزاده تبریزی1

1) شف و سرآشپز کل آشپزخانه ها

محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت (fssh.ir)
چکیده :
امنیت غذایی یکی از نیازهای اساسی بشر است. دسترسی به غذای سالم و مغذی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین حقوق انسان‌ها در نظر گرفته‌ می‌شود. بااین‌حال، صدها میلیون نفر در جهان از این حق اساسی خود محروم هستند و درحال‌حاضرکه با بحران غذا در برخی از مناطق جهان روبه‌رو هستیم، نبود امنیت غذایی اثرات مخربی ‌می‌تواند بر سلامت افراد جامعه بگذارد؛ از این رو امنیت غذایی زمانی فراهم است که فرد در تمام طول عمر خود به غذای کافی و سالم دسترسی داشته باشد. ثبات دسترسی به غذای سالم یکی از ارکان امنیت غذایی است که در این مقاله به آن می پردازیم.
کلمات کلیدی : امنیت غذایی کشاورزی غذای سالم گیاهان سلامتی فردی