پیش بینی بهترین روش خشک کردن پسماندهای میوه و تره بار در جهت تولید خوراک دام با شبکه عصبی مصنوعی و روش های داده کاوی

پیش بینی بهترین روش خشک کردن پسماندهای میوه و تره بار در جهت تولید خوراک دام با شبکه عصبی مصنوعی و روش های داده کاوی

زهرا عطاکشی زاده1 علی روشنیان فرد2 ترحم مصری گندشمین3

1) دانشجوی دکتری، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه محقق
2) استادیار، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه محقق اردبیلی
3) استاد گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه محقق

محل انتشار : سومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند(gmbtuma.ir)
چکیده :
بخش کشاورزی و غذای جهان در قرن بیست و یکم با چالش های مهمی روبرو است. در میان آنها، ایمنی مواد غذایی و مدیریت مناسب پسماند حائز اهمیت است. در بحبوحه افزایش و نوسانات قیمت خوراک معمولی، و نگرانی‌ها در مورد اثرات زیست‌محیطی خوراک‌های مبتنی بر غلات و سویا، علاقه فزاینده‌ای به قانونی شدن مجدد و ترویج استفاده از ضایعات میوه و تره بار به عنوان خوراک دام و طیور وجود دارد. از طرفی کمبود خوراک دام در ایران لزوم بهره‌گیری از بقایای محصولات زراعی و کارخانجات مواد غذایی را به‌خوبی نشان می‌دهد. محدودیت های عمده در استفاده از این محصولات به عنوان خوراک دام، رطوبت بالای آنها و وجود آلاینده ها، عمدتاً آفت کش ها و بقایای آفت کش ها است. خشک کردن و سیلو کردن برای افزایش ماندگاری و سهولت در ترکیب آنها در خوراک دام استفاده شده است. پتانسیل کامل این منابع خوراک غیر متعارف را می توان با تلاش های تجاری هماهنگ محقق کرد. در پژوهش حاضر سعی بر آن شده است با روش های متفاوت داده کاوی و استفاده از نرم افزار رپیدماینر و شبکه عصبی بهترین نوع خشک کن برای پسماند تره بار به منظور تولید خوراک دام و طیور تعیین گردد.
کلمات کلیدی : پسماند تره بار خشک کردن داده کاوی شبکه عصبی مصنوعی