استخراج ماده ی ضد سرطان در زردچوبه

استخراج ماده ی ضد سرطان در زردچوبه

مریم شفیع اف1 یزدان کوکی2

1) محقق مرکز تحقیقات و فناوری های نوین دمش سپاهان، اصفهان، ایران
2) محقق مرکز تحقیقات و فناوری های نوین دمش سپاهان، اصفهان، ایران

محل انتشار : سومین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی، نوآوری و تکنولوژی - بلژیک(eitconf.com)
چکیده :
زردچوبه، به ‌ویژه ترکیب فعال آن، کورکومین، از زمان‌های قدیم در طب سنتی به ‌عنوان یک درمان طبیعی مورد استفاده قرار گرفته است. تحقیقات علمی نشان داده ‌اند که زردچوبه دارای خواص ضدالتهابی، آنتی ‌اکسیدانی و ضدسرطانی است. کورکومین با تأثیر بر مسیرهای مولکولی مرتبط با التهاب و رشد سلولی، قادر به کاهش آسیب‌های اکسیداتیو و پیشگیری از سرطان است. این گیاه همچنین می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و اثرات درمانی مکملی در کنار درمان‌های شیمیایی داشته باشد. علاوه بر این، روش‌های مختلف عصاره ‌گیری از زردچوبه، مانند استخراج به روش‌های آبی، الکلی و استفاده از فلفل سیاه برای افزایش جذب کورکومین، بر تأثیرات درمانی آن می‌افزاید.
کلمات کلیدی : زردچوبه کورکومین رادیال آزاد ضد سرطان