دنیای پر رمز و راز عصاره ‏ها و اسانس ‏ها با نگاهی به روش ‎های جداسازی

نمایش چکیده انگلیسی

دنیای پر رمز و راز عصاره ‏ها و اسانس ‏ها با نگاهی به روش ‎های جداسازی

حمیدرضا یوسفی1 حسین یوسفی2

1) محقق مرکز تحقیقات و فناوری های نوین دمش سپاهان، اصفهان، ایران
2) محقق مرکز تحقیقات و فناوری های نوین دمش سپاهان، اصفهان، ایران

محل انتشار : سومین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی، نوآوری و تکنولوژی - بلژیک(eitconf.com)
چکیده :
اسانس ها ترکیبات فرار، غلیظ و معطر هستند که از قسمت‏های مختلف گیاهان مانند برگ، گل، پوست یا دانه استخراج می‏شوند. این روغن‏ها خالص و عموما شامل ترکیبات آلی پیچیده‏ای هستند که بوی مشخص گیاه را به همراه دارند. عصاره‏ها شامل ترکیبات فعال گیاهان، میوه‏ها یا دانه‏ها هستند که از طریق فرآیند خیساندن یا استخراج با حلال به دست می‏آیند. عصاره‏ها می‏توانند مایع، پودر یا روغنی باشند و ممکن است ترکیبات فرار و غیرفرار را شامل شوند. اسانس‏ها و عصاره‏ها کاربردهای گوناگونی در صنایع مختلف دارند، از جمله در محصولات بهداشتی و آرایشی، عطرسازی، درمان‏های طبیعی، صنایع غذایی، داروسازی و تسکین دهنده‏های طبیعی و ....
کلمات کلیدی : اسانس عصاره استخراج حلال