دنیای پر رمز و راز عصاره ها و اسانس ها با نگاهی به روش های جداسازی
دنیای پر رمز و راز عصاره ها و اسانس ها با نگاهی به روش های جداسازی
حمیدرضا یوسفی1 حسین یوسفی2
1) محقق مرکز تحقیقات و فناوری های نوین دمش سپاهان، اصفهان، ایران
2) محقق مرکز تحقیقات و فناوری های نوین دمش سپاهان، اصفهان، ایران
محل انتشار :
سومین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی، نوآوری و تکنولوژی - بلژیک(eitconf.com)
چکیده :
اسانس ها ترکیبات فرار، غلیظ و معطر هستند که از قسمتهای مختلف گیاهان مانند برگ، گل، پوست یا دانه استخراج میشوند. این روغنها خالص و عموما شامل ترکیبات آلی پیچیدهای هستند که بوی مشخص گیاه را به همراه دارند. عصارهها شامل ترکیبات فعال گیاهان، میوهها یا دانهها هستند که از طریق فرآیند خیساندن یا استخراج با حلال به دست میآیند. عصارهها میتوانند مایع، پودر یا روغنی باشند و ممکن است ترکیبات فرار و غیرفرار را شامل شوند. اسانسها و عصارهها کاربردهای گوناگونی در صنایع مختلف دارند، از جمله در محصولات بهداشتی و آرایشی، عطرسازی، درمانهای طبیعی، صنایع غذایی، داروسازی و تسکین دهندههای طبیعی و ....
کلمات کلیدی :
اسانس
عصاره
استخراج
حلال