معرفی ماده ی شگفت انگیز و پر خاصیت سوربیتول و زایلیتول به عنوان جایگزین های قند

نمایش چکیده انگلیسی

معرفی ماده ی شگفت انگیز و پر خاصیت سوربیتول و زایلیتول به عنوان جایگزین های قند

حمیدرضا یوسفی1 آرتین اسماعیلی2 رضا ضیایی3 کسری عموریزی4 پرهام مطیعی5 نوژن نادی زاده6

1) محقق مرکز تحقیقات و فناوری های نوین دمش سپاهان، اصفهان، ایران
2) محقق مرکز تحقیقات و فناوری های نوین دمش سپاهان، اصفهان، ایران
3) محقق مرکز تحقیقات و فناوری های نوین دمش سپاهان، اصفهان، ایران
4) محقق مرکز تحقیقات و فناوری های نوین دمش سپاهان، اصفهان، ایران
5) محقق مرکز تحقیقات و فناوری های نوین دمش سپاهان، اصفهان، ایران
6) محقق مرکز تحقیقات و فناوری های نوین دمش سپاهان، اصفهان، ایران

محل انتشار : سومین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی، نوآوری و تکنولوژی - بلژیک(eitconf.com)
چکیده :
سوربیتول و زایلیتول، قندهای الکلی هستند که به عنوان شیرین کننده های کم کالری در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی کاربرد دارند و برای سلامت دندانها و کنترل قند خون مفید هستند. قندهای الکلی نوعی کربوهیدرات کم هضم هستند که شامل فیبر و نشاسته مقاوم هستند و به طور طبیعی در بسیاری از میوه ها وجود دارند. از آنجایی که این مواد مبتنی بر ساکارز هستند، برای سلامتی دهان و دندان مناسب می باشند و مورد تقاضای افراد هستند، زیرا محصولات کم کالری یا بدون کالری در نظر گرفته می شوند. زایلیتول و سوربیتول بر قند خون تاثیر منفی نمی گذارند و برای افراد دیابتی و افرادی که رژیم های کم کربوهیدرات دارند، مطلوب هستند.
کلمات کلیدی : سوربیتول زایلیتول قندهای الکلی شیرین کننده های کم کالری دیابت