تغذیه ناب ، مفهومی جدید در رویکرد نوین فعالیتهای لجستیک در صنعت خودرو سازی

تغذیه ناب ، مفهومی جدید در رویکرد نوین فعالیتهای لجستیک در صنعت خودرو سازی

امید باقری1 مهدی رستمی2

1) کارشناسی ارشد MBA دانشگاه تهران
2) مهندسی صنایع دانشگاه آزاد مسجد سلیمان

محل انتشار : کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی(icmhconf.com)
چکیده :
موجودیها همواره نقش بسیار مهمی در فرآیندهای تولید یک سازمان داشته است . در تفکر سنتی به میزان موجودی ، میزان دارایی اطلاق می شد.در سیستم سنتی فرآیندهای تغذیه خطوط ، موجودی را بیش از میزان مورد نیاز نگهداری می کردند تا امكان محافظت از سازمان در برابر عدم قطعيت در تقاضا وچرخه سفارش فراهم مي آید . با رقابتی شدن صنایع در عصر حاضر ، امروزه سازمانهاي صنعتي مي كوشند تا با افزايش بهره وري، حذف هرگونه اتلاف، افزايش كيفيت محصولات توليدي، كاهش قيمت تمام شده و تحويل به موقع تقاضاي مشتريان ، ضمن ادامه بقاي خود و نفوذ در بازار جهاني، به برتري اقتصادي دست يابند. در این مقاله سعی می شود تا به فلسفه و فرآیند تغذیه ناب ، به عنوان جزیی تفکیک شده ازتولید ناب درعین همسویی با اهداف آن ، به عنوان یک مفهوم مستقل نگریسته شود . هدف اصلی این مقاله اینست که چگونه يک طرز تفکر سيستمی از توليد ناب و تمامی اجزای سيستم ناب بايد در کل سازمان با هم کار کنند تا خيزش ناب موفق شود. همچنين به بينش نوينی از فلسفه مديريت ناب و روش آن و همچنين روش‌های تغيير ساختار سازمانی و مديريت تغييرات دست خواهيد يافت، و اين یعنی همه آن چيزی که نياز داريد تا توليد ناب را در کل کسب و کار خود، مديريت و هدايت کنيد.
کلمات کلیدی : تغذیه ناب سازمان ناب مشتری مداری بهبود مستمر فرهنگ ناب