دسته بندی کیفیتی پسته با استفاده از تکنیک های نرم افزاری

پیمان کلانی تربقان1

1) پیمان کلانی تربقان

محل انتشار : کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژِی(restconf.com)
چکیده :
پسته یکی از محصولات بسیار مهم صادراتی کشور محسوب می شود و سالانه درآمدهای زیادی از طریق صادرات این محصول به کشورهای هدف، حاصل می گردد. با توجه به اهمیت صادرات محصول پسته برای کشور، توجه به دسته بندی کیفی محصول پسته امری بسیار مهم و ضروری به نظر می رسد. در واقع می توان از طریق دسته بندی کیفی محصول پسته، کشورهای هدف بیشتری را با ارائه پسته مرغوب جذب نمود که در نتیجه باعث کسب درآمد بیشتر برای کشور خواهد شد. همان¬طور می دانیم دسته¬بندی یکی از مهم¬ترین فعالیت¬هایی است که طی عملیات فرآوری پسته بر روی آن انجام می¬شود. هدف اصلی دسته¬بندی، بدست آوردن محصول همگن برای افزایش ارزش تجاری و بهداشتی محصول است. عمل دسته¬بندی پسته می¬تواند بر اساس معیارهای مختلفی همچون پوک¬ بودن، لکه¬دار بودن و خندان بودن صورت بگیرد که در این پژوهش، دسته¬بندی محصول پسته بر اساس میزان خندان بودن به عنوان مسئله اصلی در نظر گرفته شده است
کلمات کلیدی : پسته - دسته بندی - پردازش تصویر - درخت تصمیم