ثبت سفارش
Effect of  edible Fish gelatin coatings incorporated with ethanolic propolis extract on physicochemical, microbial and sensory properties of fish fillet (saurida tumbil) during storage at refrigerator
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله :
محل انتشار : پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و دومین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
آدرس وب سایت کنفرانس : 5icrsie.com
ارسال کننده : الهام نسیان پور
کد IOI مقاله : XCAA-EHDZC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XCAA-EHDZC
توجه
* برای ثبت سفارش گواهینامه پرکردن تمامی فیلد ها اجباری می باشد.لطفا قبل از پرداخت مشخصات گواهی را چک نمایید.
* گواهی پس از پرداخت قابل دانلود خواهد بود.
* لوح و گواهینامه چاپی 7 روز کاری پس از سفارش ارسال خواهد شد.
* برای ثبت سفارش گواهینامه پرکردن تمامی فیلد ها اجباری می باشد.لطفا قبل از پرداخت مشخصات گواهی را چک نمایید.
* گواهی پس از پرداخت قابل دانلود خواهد بود.
* لوح و گواهینامه چاپی 7 روز کاری پس از سفارش ارسال خواهد شد.
گواهی دیجیتال(دانلودی)
250 هزار تومان
گواهی چاپی
600 هزار تومان
لوح نمایه مقاله
1 میلیون و960 هزار تومان