Review of Application of Nanotechnology in Food Industry and Related Health Concerns

نویسندگان : Mehdi Dastras1 Parva Salehaghdam2 Sima Khezri3 Mir Mehdi Seyedsaleh4
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : علوم
محل انتشار : سومین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
آدرس وب سایت کنفرانس : 3icesconf.com
ارسال کننده : سیما خضری
کد IOI مقاله : XYAH-ZDBCC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAH-ZDBCC

Whey: Characteristics, Applications and Health Aspects

نویسندگان : Sima Khezri1 Mir Mehdi Seyedsaleh2 Iraj Hasanpour3 Mehdi Dastras4 Parvin Dehghan5
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : علوم
محل انتشار : سومین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
آدرس وب سایت کنفرانس : 3icesconf.com
ارسال کننده : سیما خضری
کد IOI مقاله : XYAH-ZDCBC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAH-ZDCBC

صفحه 1 از 1