Study on production possibility of probiotic fermented beverage based on mixture of pineapple, peach and mango juices

نویسندگان : Ali Akbar Kamali Ardakani1 Zeinab Nouri2
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : ششمین کنفرانس پژوهش در علوم و مهندسی / علوم
محل انتشار : ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و سومین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
آدرس وب سایت کنفرانس : 6icrsie.com
ارسال کننده : علی اکبر کمالی اردکانی
کد IOI مقاله : XDHE-GBADK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XDHE-GBADK

بسته‌بندی فعال در مواد غذایی و استراتژیهای نوین آن

نویسندگان : علی اکبر کمالی اردکانی1 مجتبی پورصباغیان2 ملیحه رازقی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : ششمین کنفرانس پژوهش در علوم و مهندسی / علوم مهندسی
محل انتشار : ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و سومین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
آدرس وب سایت کنفرانس : 6icrsie.com
ارسال کننده : علی اکبر کمالی اردکانی
کد IOI مقاله : XDHE-GDEDD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XDHE-GDEDD

استانداردهای غذای حلال

نویسندگان : علی اکبر کمالی اردکانی1 مجتبی پورصباغیان2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی، نوآوری و تکنولوژی - بلژیک
آدرس وب سایت کنفرانس : eitconf.com/1st
ارسال کننده : علی اکبر کمالی اردکانی
کد IOI مقاله : XECE-GHFGD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XECE-GHFGD

صفحه 1 از 1