بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی وحسی ماست های فراسودمند حاوی کدو

نویسندگان : تهمینه ضیائی بروجنی1 منا بهرامی پور2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : کنگره بین المللی مهندسی، فناوری و نوآوری
آدرس وب سایت کنفرانس : eticong.com/1st
ارسال کننده : تهمینه ضیایی بروجنی
کد IOI مقاله : XBFB-DHZFK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBFB-DHZFK

مروری برکاربرد پروبیوتیک ها درصنایع نوشیدنی

نویسندگان : تهمینه ضیائی بروجنی1 محمدرضا حسین پور2 ترنم اینانلو3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
آدرس وب سایت کنفرانس : 4icsda.ir
ارسال کننده : تهمینه ضیایی بروجنی
کد IOI مقاله : XBBA-DHCCB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBBA-DHCCB

مروری بر برهمکنش بین پروتئین‌ها و ترکیبات فنولی

نویسندگان : تهمینه1 مریم2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم مهندسی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی روند های نو در مهندسی، علوم و تکنولوژی
آدرس وب سایت کنفرانس : etest2020.com
ارسال کننده : تهمینه ضیایی بروجنی
کد IOI مقاله : XCZC-EDADA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XCZC-EDADA

صفحه 1 از 1