تاثیر سطوح مختلف ایندول بوتیریک اسید (IBA) و نفتالین استیک اسید (NAA) روی ریشه‌زایی گلابی

نویسندگان : مریم جمالی1 بهزاد کاویانی2 باقر کریمی پرشه3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین‌المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
آدرس وب سایت کنفرانس : umaorg.ir
ارسال کننده : باقر کریمی
کد IOI مقاله : XBDF-EZCHB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBDF-EZCHB

صفحه 1 از 1