Quality attributes of paddy dried by microwave heating

نویسندگان : Bahram Fathi-Achachlouei1 Alireza Allameh2 Samad Sabouri3
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : مکانیزاسیون و بیوسیستم
محل انتشار : دومین کنفرانس بین‌المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
آدرس وب سایت کنفرانس : umaorg.ir
ارسال کننده : بهرام فتحی آچاچلوئی
کد IOI مقاله : XBDF-EZCFE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBDF-EZCFE

بررسی خصوصیات ضد¬میکروبی اسانس انیسون ( .Pimpinella anisum L) روي برخی از پاتوژن های غذایی

نویسندگان : بهرام فتحی آچاچلوئی1 نیما بابلانی مقدم2 یونس زاهدی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : امنیت وسلامت مواد غذایی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین‌المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
آدرس وب سایت کنفرانس : umaorg.ir
ارسال کننده : بهرام فتحی آچاچلوئی
کد IOI مقاله : XBDF-EZEDH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBDF-EZEDH

صفحه 1 از 1