بررسی تاثیر تلقیح باکتری لاکتوباسیلوس بر کیفیت میکروبی فیله ماهی شیر

بررسی تاثیر تلقیح باکتری لاکتوباسیلوس بر کیفیت میکروبی فیله ماهی شیر

فاطمه غلامی1 سید ابوالحسن علوی2 صولت اسلامی3

1) دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
2) عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
3) عضو هیئت علمی گروه بیوتکنولوژی، دانشگاه علوم پزشکی

محل انتشار : کنگره بین المللی علوم و مهندسی ژاپن - TOKYO(tuicet.com)
چکیده :
در این پژوهش، هدف بررسی کیفیت میکروبی فیله های تهیه شده از ماهی شیر تحت تاثیر کشت و تلقیح باکتری لاکتوباسیلوس می باشد. برای این منظور ابتدا از ماهی شیر موجود در بازار تهران، نمونه هایی تهیه و پس از قطعه قطعه کردن و استریل کردن، فیله های به دو گروه شاهد و تیمار دسته بندی شدند. سپس بر اساس دستورالعمل خاصی باکتری لاکتوباسیلوس بر روی فیله ها در دمای -20 درجه سانتی گراد کشت داده شدند تا گروه تیمار به دست آمده و. نتایج آن با گروه شاهد مورد بررسی و مقایسه قرار بگیرد. پس از گذشت زمان مورد نظر برای کشت باکتری و پس از شمارش میکروبی، میکروب های موجود بر فیله ماهی شیر، نتایج این پژوهش به صورت جداول و نمودارهایی گرد آوری و با سایر پژوهش های مرتبط مقایسه شدند.
کلمات کلیدی : تلقیح باکتری باکتولاسیلوس ماهی شیر