نقش مواد غذایی و تغذیه بر توسعه صنعت گردشگری (مطالعه موردی: شهرستان بم)

نقش مواد غذایی و تغذیه بر توسعه صنعت گردشگری (مطالعه موردی: شهرستان بم)

محمد فرامرزپور1 نجمه فرامرزپور2

1) 1- کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی- بازاریابی جهانگردی، دانشگاه علم و هنر یزد
2) 2- کارشناسی مدیریت سلامت – خانواده و مشاور تغذیه مادر و کودک، دانشگاه جامع علمی و کاربردی بم

محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت (fssh.ir)
چکیده :
امروزه مواد غذایی و خوراکی ها در قالب گردشگری خوراک به یکی از گونه های گردشگری تبدیل شده است که کشورهای بسیاری به اهمیت آن به عنوان یکی از منابع جذب گردشگر پی برده اند. شهرستان بم از لحاظ تنوع غذایی نظیر سایر شهرهای کشور از وضعیت مناسبی برخوردار است. تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر گردآوری داده ها، توصیفی از نوع کتابخانه ای است. ابزار جمع آوری اطلاعات، بازدید میدانی و کتابخانه ای و هدف اساسی پژوهش بررسی تاثیرگذار گردشگری خوراک بر توسعه صنعت گردشگری در شهرستان بم بوده است. این پژوهش، به بررسی توسعه گردشگری غذاهای محلی شناسایی شده و با استفاده از یك تحلیل کیفی عوامل توسعه گردشگری خوراک تعیین و مورد تحلیل قرار گرفته است. در نهایت با استفاده از تحلیل نتایج حاصل از این پژوهش گویای این است که عوامل مختلف شناسایی و مورد بررسی قرار گرفته اند. از پیشنهادات اصلی در جذب گردشگر توجه جدی به تهیة غذا و رعایت اصول بهداشتی در مراحل مختلف سرو آن و افزایش کیفیت غذاهای محلی و ایجاد تنوع و طعم در آن است.
کلمات کلیدی : گردشگری گردشگری خوراک غذاهای محلی شهرستان بم