بررسی مدل ریاضی جدید خشک کردن لایه نازک برای برگ نعنا با هوای داغ

بررسی مدل ریاضی جدید خشک کردن لایه نازک برای برگ نعنا با هوای داغ

فرهاد عبدی گول1 علی اصغری2 صفورا زادحسین3

1) فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مکانیک بیوسیستم، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، ایران
2) عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان، ایران
3) فارغ التحصیل کارشناسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، ایران

محل انتشار : کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم کشاورزی و محیط زیست(aseconf.com)
چکیده :
برگ های نعنا در سه دمای مختلف (60، 70 و 80 درجه سانتی گراد) با سرعت 1 متربرثانیه با استفاده از هوای داغ خشک گردید. در این تحقیق مقادیر اندازه گیری شده با مقادیر پیش بینی شده توسط 21 مدل خشک کردن لایه نازک شامل روابط نظری، نیمه تجربی و تجربی مقایسه شدند. همچنین در این تحقیق مدل سینتیکی جدید خشک کردن لایه نازک مورد آزمایش قرار گرفت. مدل های با مقادیر ضریب همبستگی (R^2) بالاتر بعنوان بهترین مدل برای مدل سازی انتخاب می شوند. بر این اساس مدل معرفی شده بالاترین ضریب همبستگی را برای هر سه دمای مورد بررسی نشان می دهد.
کلمات کلیدی : برگ نعنا نسبت رطوبت مدل های خشک کردن لایه نازک خشک کردن با هوای داغ