اثر کاربرد کود دامی، سالیسیلیک اسید و اسید آسکوربات بر ویژگی‌های مورفولوژیکی و اسانس بادرشبی

زبان مقاله : فارسی
محور مقاله :
محل انتشار : کشاورزی ارگانیک و مرسوم
آدرس وب سایت کنفرانس : umaorganic.ir
ارسال کننده : یوسف نصیری
کد IOI مقاله : XGKG-KCACD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGKG-KCACD

توجه
* برای ثبت سفارش گواهینامه پرکردن تمامی فیلد ها اجباری می باشد.لطفا قبل از پرداخت مشخصات گواهی را چک نمایید.
* گواهی پس از پرداخت قابل دانلود خواهد بود.
* لوح و گواهینامه چاپی 7 روز کاری پس از سفارش ارسال خواهد شد.

گواهی دیجیتال(دانلودی)


200 هزار تومان

گواهی چاپی


550 هزار تومان

لوح نمایه مقاله


1 میلیون و960 هزار تومان