اثرعصاره ی نارنج وبسته بندی تحت خلاء برویژگی های شیمیایی ،میکروبی و حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان درطول نگهداری در دمای یخچالی

زبان مقاله : فارسی
محور مقاله :
محل انتشار : سومین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
آدرس وب سایت کنفرانس : 3icesconf.com
ارسال کننده : بهادر ارومچی
کد IOI مقاله : XYAH-ZDDZF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAH-ZDDZF

توجه
* برای ثبت سفارش گواهینامه پرکردن تمامی فیلد ها اجباری می باشد.لطفا قبل از پرداخت مشخصات گواهی را چک نمایید.
* گواهی پس از پرداخت قابل دانلود خواهد بود.
* لوح و گواهینامه چاپی 7 روز کاری پس از سفارش ارسال خواهد شد.

گواهی دیجیتال(دانلودی)


200 هزار تومان

گواهی چاپی


550 هزار تومان

لوح نمایه مقاله


1 میلیون و960 هزار تومان