اثرعصاره ی نارنج وبسته بندی تحت خلاء برویژگی های شیمیایی ،میکروبی و حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان درطول نگهداری در دمای یخچالی

نویسندگان : بهادر ارومچی1 فاطمه میر حاج2 فروغ لنکرانی3 مینا مهدوی یکتا4
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم مهندسی
محل انتشار : سومین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
آدرس وب سایت کنفرانس : 3icesconf.com
ارسال کننده : بهادر ارومچی
کد IOI مقاله : XYAH-ZDDZF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAH-ZDDZF

صفحه 1 از 1