ویسکوزیته و خواص حسی مخلوط های شیره انگور و پودر هسته انگور(دوشاب هسته انگور- محصول فراسودمند شیره انگور حاوی پودر هسته انگور

زبان مقاله : فارسی
محور مقاله :
محل انتشار : کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : icdat.ir
ارسال کننده : رحیم محمدی وش بکتاش
کد IOI مقاله : XYBK-AAABH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYBK-AAABH

توجه
* برای ثبت سفارش گواهینامه پرکردن تمامی فیلد ها اجباری می باشد.لطفا قبل از پرداخت مشخصات گواهی را چک نمایید.
* گواهی پس از پرداخت قابل دانلود خواهد بود.
* لوح و گواهینامه چاپی 7 روز کاری پس از سفارش ارسال خواهد شد.

گواهی دیجیتال(دانلودی)


250 هزار تومان

گواهی چاپی


600 هزار تومان

لوح نمایه مقاله


1 میلیون و960 هزار تومان