تولید شیره انگور فراسودمند حاوی پودر هسته انگور و تعیین برخی ویژگی¬های کیفی، حسی و رئولوژیکی محصول نهایی

نویسندگان : رحیم محمدی وش بگتاش1 شهین زمردی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : رحیم محمدی وش بکتاش
کد IOI مقاله : XYAA-ZBBGB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBBGB

بررسی اسیدهای چرب در محصول فراسودمند شیره انگور حاوی پودر هسته انگور (دوشاب هسته انگور)

نویسندگان : رحیم محمدی وش بگتاش1 شهین زمردی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : رحیم محمدی وش بکتاش
کد IOI مقاله : XYAA-ZBBGE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBBGE

ضرورت اخلاق حرفهای درسیستم نظارت وکنترل بر موادغذایی، آرایشی، بهداشتی و آشامیدنی در نظام جمهوری اسلامی

نویسندگان : رحیم محمدی وش بگتاش1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : رحیم محمدی وش بکتاش
کد IOI مقاله : XYAA-ZBBKC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBBKC

اصول نظارت وکنترل در مدیریت سیستم¬های نظارت و کنترل موادغذایی، آرایشی، بهداشتی و آشامیدنی در جمهوری اسلامی ایران

نویسندگان : رحیم محمدی وش بگتاش1 امیر حصیرباف ممتاز2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : رحیم محمدی وش بکتاش
کد IOI مقاله : XYAA-ZBCEG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBCEG

شیره انگور و دوشاب غذای سنتی و فراسودمند

نویسندگان : رحیم محمدی وش بکتاش1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : icdat.ir
ارسال کننده : رحیم محمدی وش بکتاش
کد IOI مقاله : XYBK-AZGKK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYBK-AZGKK

بررسی اسیدهای چرب پودر هسته انگور رقم قزل اوزوم ( Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum

نویسندگان : رحیم محمدی وش بکتاش1 شهین زمردی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : icdat.ir
ارسال کننده : رحیم محمدی وش بکتاش
کد IOI مقاله : XYBK-AZKEA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYBK-AZKEA

ویسکوزیته و خواص حسی مخلوط های شیره انگور و پودر هسته انگور(دوشاب هسته انگور- محصول فراسودمند شیره انگور حاوی پودر هسته انگور

نویسندگان : رحیم محمدی وش بکتاش1 شهین زمردی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : icdat.ir
ارسال کننده : رحیم محمدی وش بکتاش
کد IOI مقاله : XYBK-AAABH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYBK-AAABH

صفحه 1 از 1