ريسک درصنعت گردشگري: نمونه مورد مطالعه تفرجگاه های ساحلی شهر فاماگوستا

حبیب علیپور1 حسین آراسلی2 حامد رضاپوراقدم3

چکیده :
گردشگری در سطح جهان به عنوان یک صنعت با نرخ توسعه بالا و توان بالقوه در ایجاد شغل در نظر گرفته می شود. با این حال، مانند هر صنعت دیگر، گردشگری نیز مستعد ابتلا به انواع خطرات است که اگر به خوبی مدیریت نشوند تهدیدی جدی برای بقای آن به حساب می آیند. بلایای طبیعی و تغییرات آب و هوا، بیماری های همه گیر، بحران اقتصادی و دیگران فقط تعداد کمی از خطرات متعددی است که می توان بدان اشاره کرد. بنابراین بقای گردشگری وابسته به شناسایی و مدیریت خطرات احتمالی صنعت، که در از بین بردن و یا حداقل به حداقل رساندن اثرات منفی آن خطرات منجر خواهد شد است. در این راستا هدف از پژوهش حاضر بررسی ادبیات مربوط به گردشگری و گرداوری انواع مخاطرات مربوطه و راهکارهای مقابله با آن است. علاوه بر این از طریق تکنیک های روش تحقیق کیفی (تحقیقات میدانی و مصاحبه های نیمه ساختار یافته) در تعدادی از استراحتگاه گردشگری معروف شهر فاماگوستا واقع در قبرس، آمادگی آنها جهت مقابله با خطرات احتمالی مورد بررسی قرار گرفت . این یافته ها نشان داد که هیچ اقدام ملموسی برای پیش بینی و یا پیشگیری از خطرات در این مناطق انجام نپذیرفته است.
کلمات کلیدی : استراحتگاه ساحلی، فاماگوستا، مدیریت ریسک، صنعت گردشگری


زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : توریسم ، گردشگری ، طبیعت گردی و توسعه پایدار
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : Hamed Rezapouraghdam
کد IOI مقاله : XYAA-ZBBHB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBBHB

مقالات مشابه
  1. گردشگری پایدار دراستان ایلام و ارتباط آن با معماری
  2. طراحی هتل 4 ستاره بارویکرد انرژی های نو و معماری پایدار
  3. بررسی و ارزیابی برنامه راهبردی و اجرایی توسعه صنعت اقتصادی و گردشگری در (شهرستان ساری)
  4. بررسی راهبردهای ارتقاء کیفیت گردشگری فرهنگی
  5. : ارزیابی عملکرد منظر و ساختار طبیعی شهر در مقاصد گردشگری مطالعه موردی شهر کلاردشت
  6. Predicting the Tourism Value through Zonal Travel Cost Model (Persepolis Tourism Region as a Case Study)
  7. ارتقا نقش گردشگری منطقه 4 شهر کرمان در جهت رسیدن به توسعه پایدار شهری
  8. تجزیه و تحلیل و اثرات توسعه صنعت گردشگری سلامت در استان مازندران
  9. برنامه‌ریزی توریسم شهری با تأکید بر توسعه پایدار با استفاده از مدل SWOT مطالعه موردی: شهر سردشت
  10. نقش توریسم شهری در توسعه استراتژیک شهر اراک
  11. بکارگیری مهندسی ارزش ومدیریت ریسک در پروژه های بزرگ عمرانی
  12. راهبردهای مناسب جهت بهبود تاثیرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی گردشگری بر توسعه نواحی روستایی با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: روستاهای نمونه هدف گردشگری کویر مرنجاب)
  13. Study and implementation of risk management in construction projects
  14. ترکیب تئوری فازی و تحلیل سلسله مراتبی برای مدیریت ریسک در پروژه های ساخت و ساز
  15. ارزیابی نقش مشارکت شهروندان در کاهش آسیب پذیری ناشی از زلزله با استفاده از رویکرد مدیریت ریسک (مطالعه موردی بندرعباس)
سایر مقالات محل انتشار
  1. جایگاه ایران در صنعت توریسم با توجه به الگوی رفتاری گردشگران در سطح جهان بالاخص گردشگران فرانسوی
  2. بررسی نظرات و نیازهای بازدیدکنندگان منطقه تفرجی ری زمین در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی
  3. امکان‌سنجي ارتقاء عملکرد سيستم‌هاي تصفيه فاضلاب به روش تلفيقي UASB و لجن فعال در شرکت پگاه گلپايگان بوسيله‌ي مدل AHP
  4. ارزیابی تنوع ژنتیکی منابع ژرم پلاسم مرکبات با استفاده از نشانگرهای IRAP
  5. بررسی اثرتغییرات اقلیمی برجاذبه های گردشگری رودخانه زاینده رود
  6. بررسی تاثیرات کمی و کیفی پخش سیلاب هشتبندی بر منابع آبی منطقه
  7. بررسی آئین‌‌های ایرانیان باستان و نقش دین زرتشت در ساختار اجتماعی و فرهنگی و ارتباط آن با کشاورزی
  8. تحلیل و بررسی فناوری نوین کشت برنج به صورت خشکه کاری
  9. شناسایی راهکارهای یهیود وضعیت بازاریابی ذرت در استان ایلام
  10. بررسی و مقایسه میزان تلفات بذر شبدر در دو نوع کمباین نیوهلند TC5070 و کلاس مدیون 310
  11. بررسی و ارزیابی تلفات زمانی دو نوع کمباین در بذر شبدر
  12. بررسي کيفي منابع آبی و عرفهای تقسیم آب داخل روستاها مطالعه موردي: روستاهاي منطقه فولادلو اردبیل
  13. معرفی روابط آلومتریک برای تعیین حجم درختان چندساقه کیکم (Acer monspessulanum subsp Cinerascens Boiss.) (مطالعه موردی جنگل باغ شادی یزد).
  14. بررسی تاثیر جمعیت های متفاوت کشت گندم و باقلا بر عملکردو کنترل علف های هرزدر شرایط کشت مخلوط
  15. تولید شیره انگور فراسودمند حاوی پودر هسته انگور و تعیین برخی ویژگی¬های کیفی، حسی و رئولوژیکی محصول نهایی