حذف رنگهای کاتیونی و آنیونی در بهترین شرایط بهینه توسط ذرات سنتز شده ی Nano-Bio از پساب

یاسمن نورانی خجسته1 روحان رخشایی2

چکیده :
تفاله پوست میوه ها منابع خوبی از پلی فنول ها، کاروتنوئیدها و دیگر ترکیبات فعال زیستی هستند که دارای اثرات مفید مختلف بر روی سلامتی انسان میباشند.این تفاله ها غنی از فیبر، پروتئین ها، اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب اشباع نشده و پتاسیم هستند.هدف از این مقاله استفاده از مقرون به صرفه ترین روش برای از بین بردن رنگهای شیمیایی در فاضلاب است. در این مطالعه، چگالی، دما، pH، زمان تماس و دوز جاذب مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج به دست آمده به عنوان نمودار ارائه شده است. همچنین، با استفاده از معادلات لانگمویر و وانت هوف، تعادل و ترمودینامک جذب مورد بررسی قرار گرفت. در ابتدا، از بین بردن رنگها توسط پوست موز خشک شده مورد آزمایش قرار گرفت.راندمان حذف رنگ متیلن بلو با پوست موز خیلی بیشتر از متیل اورانژ است. نتیجه با دوز 8 (گرم / لیتر) برای متیل اوانژ و دوز جاذب 1 (گرم / لیتر) برای متیلن بلو در دمای اتاق و pH = 7-8 و غلظت 20 (پی پی ام) به شرح زیر است، MB > MO. در همین شرایط، حذف رنگ با استفاده از نانوذرات سنتز شده Fe3O4 متصل شده به پوست موز مورد آزمایش قرار گرفت.طیف FT-IR نشان دهنده اتصال نانوذرات با پکتین در گیاهان است. در این آزمایش، حذف MB بهتر از MO بوده است.
کلمات کلیدی : رنگهای آنیونی و کاتیونی،پوست موز،ذرات Nano-Bio سنتز شده،ایزوترم جذب


زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : محیط زیست ،آب و فاضلاب
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : یاسمن نورانی خجسته
کد IOI مقاله : XYAA-ZBCCG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBCCG

مقالات مشابه
  1. بام سبز ، معماری پایداری ، و مصالح سبز وکاربرد آن در جهت کاهش مصرف انرژی
  2. Analysis And Design Of Active CMOS Mixer With Low IM2 & IM3
  3. تحلیل بافت های فرسوده شهری در راستای احیا و پیشگیری از فرسودگی (مطالعه موردی: محله درب نو گرگان)
  4. یهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان(پنجره دوحداره)
  5. بررسی تأثیر حالات نفسانی کاربر بر انتخاب رنگ در فضای داخلی مسکونی
  6. بررسی عناصر کالبدی در باغ های تخت ایران ؛ مطالعه موردی باغ تخت قصر قجر و باغ شازده ماهان کرمان
  7. ارزیابی آسایش حرارتی اقلیمی براساس شاخص های ماهانی و اوانز و زیست اقلیمی جهت دستیابی به معماری پایدار نمونه مورد مطالعه : شهر همدان
  8. معماري همساز با اقلیم با تاکید بر مجتمع هاي مسکونی
  9. (برنامه ریزی معماری استفاده بهینه از نور روز در کلاس درس مدارس) نمونه موردی:دبستان مجتمع آموزشی هدایت قم
  10. نگاهی به معماری بومی در اقلیم گرم و مرطوب (سواحل جنوبی ایران)
  11. تحلیل و ارزیابی شاخص های پویایی در فضاهای شهری
  12. سیستم ساختمانی ترونکو، روشی نوین در معماری پایدار
  13. A Study on Sediment Settling Pattern in the Reservoir of Shahid Rajaie Dam by Using Observed Data & Empirical Methods
  14. علل بروز تخلفات مهندسی ساختمان در شهر ایلام
  15. Investigation of the Seismic Behavior of the Coupled Shear Walls
سایر مقالات محل انتشار
  1. جایگاه ایران در صنعت توریسم با توجه به الگوی رفتاری گردشگران در سطح جهان بالاخص گردشگران فرانسوی
  2. بررسی نظرات و نیازهای بازدیدکنندگان منطقه تفرجی ری زمین در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی
  3. امکان‌سنجي ارتقاء عملکرد سيستم‌هاي تصفيه فاضلاب به روش تلفيقي UASB و لجن فعال در شرکت پگاه گلپايگان بوسيله‌ي مدل AHP
  4. ارزیابی تنوع ژنتیکی منابع ژرم پلاسم مرکبات با استفاده از نشانگرهای IRAP
  5. بررسی اثرتغییرات اقلیمی برجاذبه های گردشگری رودخانه زاینده رود
  6. بررسی تاثیرات کمی و کیفی پخش سیلاب هشتبندی بر منابع آبی منطقه
  7. بررسی آئین‌‌های ایرانیان باستان و نقش دین زرتشت در ساختار اجتماعی و فرهنگی و ارتباط آن با کشاورزی
  8. تحلیل و بررسی فناوری نوین کشت برنج به صورت خشکه کاری
  9. شناسایی راهکارهای یهیود وضعیت بازاریابی ذرت در استان ایلام
  10. بررسی و مقایسه میزان تلفات بذر شبدر در دو نوع کمباین نیوهلند TC5070 و کلاس مدیون 310
  11. بررسی و ارزیابی تلفات زمانی دو نوع کمباین در بذر شبدر
  12. بررسي کيفي منابع آبی و عرفهای تقسیم آب داخل روستاها مطالعه موردي: روستاهاي منطقه فولادلو اردبیل
  13. معرفی روابط آلومتریک برای تعیین حجم درختان چندساقه کیکم (Acer monspessulanum subsp Cinerascens Boiss.) (مطالعه موردی جنگل باغ شادی یزد).
  14. بررسی تاثیر جمعیت های متفاوت کشت گندم و باقلا بر عملکردو کنترل علف های هرزدر شرایط کشت مخلوط
  15. تولید شیره انگور فراسودمند حاوی پودر هسته انگور و تعیین برخی ویژگی¬های کیفی، حسی و رئولوژیکی محصول نهایی