نقش تیمار آلفا توکوفرول در افزایش عمرانبار مانی و بهبود کيفيت ميوه آلبالو (PrunuscerasusL.)

حجت رضایی1 زهرا پاک کیش2

چکیده :
در پژوهش حاضر به بررسي اثرات آلفا توکوفرول روي تغییرات بیوشیمیایی ميوه‌هاي البالو رسمی پرداخته شده است. ميوه‌هاي آلبالو با آلفا توکوفرول صفر (شاهد)، 100 و 200میلی گرم بر لیتر تيمار شدند و در دماي صفر درجه سانتیگرادبا رطوبت نسبي 90-85درصد براي مدت20روه انبارمانی شدند. پارامترهايي مانند ميزان آسیب سرمازدگی، اسیدیته و‌ اسید قابل تیتراسیون بررسي شدند. نتايج نشان دادند، میوه های تیمار شده با آلفا توکوفرول 200میلی گرم بر لیتر نسبت به تیمار شاهد به طور معنی داری طی انبارمانی، آسیب سرمازدگی را کاهش دادند. تغییرات میزان اسیدیته و اسیدهای قابل تیتراسیون طی انبارمانی در میوه های تیمار شده نسبت به تیمار شاهد کمتر بود. بطور کلي نتايج نشان دادند کاربرد آلفا توکوفرول 200میلی گرم بر لیتر موثرترين تيمار بوده است.
کلمات کلیدی : آلفا توکوفرول، انبارمانی، آلبالو


زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : تولیدات گیاهی و علوم باغبانی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : حجت رضائی
کد IOI مقاله : XYAA-ZBDKG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBDKG

مقالات مشابه
  1. کاربرد اسانس نعناع و مرزه بر ویژگی‌های کمی و کیفی پس از برداشت خیار سبز
  2. Effect of cryoprotectants on freeze drying of lactic acid bacteria
  3. نقش تیمار آلفا توکوفرول در افزایش عمرانبار مانی و بهبود کيفيت ميوه آلبالو (PrunuscerasusL.)
  4. اثر مرحله رسیدن میوه و بخاردهی 1- متیل سیکلو پروپان و استیلن بر خصوصیات کیفی میوه انبه رقم لانگرا
  5. بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن بر خصوصیات کیفی میوه سیب رقم دو رنگ فرانسه در طول انبار مانی
  6. تأثير ميزان استفاده از فناوري ICT در بهبود فرآیند آموزشي درس علوم تجربی
  7. نیروگاه برق آبی
  8. evaluate Citrus chemical and physical properties and nutritional changes during storage
  9. مدل سازی یک سیستم ترکیبی فتوولتائیک همراه با باتری متصل به بارهای متصل به شبکه
  10. مقایسه اثر آنتی اکسیدانی استیک اسید و آلوئه ورا، به تنهایی و در ترکیب با کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی بادام درختی
  11. بادام ماده غذایی فراسودمند
  12. تاثیر محلولپاشی عناصر غذایی بر بهبود رنگ و کیفیت میوه سیب رقم ‘Red Delicious’
  13. بررسی تاثیردما و اشعه UV-C بر فعالیت ضد قارچی کاهو
  14. تعیین گرمای ایزواستریک میوه گردو در حالت جذب
  15. اثر پوترسین بر ویژگیهای کمی و کیفی و طول عمر میوه سیب رقم محلی "بشاگرد"
سایر مقالات محل انتشار
  1. جایگاه ایران در صنعت توریسم با توجه به الگوی رفتاری گردشگران در سطح جهان بالاخص گردشگران فرانسوی
  2. بررسی نظرات و نیازهای بازدیدکنندگان منطقه تفرجی ری زمین در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی
  3. امکان‌سنجي ارتقاء عملکرد سيستم‌هاي تصفيه فاضلاب به روش تلفيقي UASB و لجن فعال در شرکت پگاه گلپايگان بوسيله‌ي مدل AHP
  4. ارزیابی تنوع ژنتیکی منابع ژرم پلاسم مرکبات با استفاده از نشانگرهای IRAP
  5. بررسی اثرتغییرات اقلیمی برجاذبه های گردشگری رودخانه زاینده رود
  6. بررسی تاثیرات کمی و کیفی پخش سیلاب هشتبندی بر منابع آبی منطقه
  7. بررسی آئین‌‌های ایرانیان باستان و نقش دین زرتشت در ساختار اجتماعی و فرهنگی و ارتباط آن با کشاورزی
  8. تحلیل و بررسی فناوری نوین کشت برنج به صورت خشکه کاری
  9. شناسایی راهکارهای یهیود وضعیت بازاریابی ذرت در استان ایلام
  10. بررسی و مقایسه میزان تلفات بذر شبدر در دو نوع کمباین نیوهلند TC5070 و کلاس مدیون 310
  11. بررسی و ارزیابی تلفات زمانی دو نوع کمباین در بذر شبدر
  12. بررسي کيفي منابع آبی و عرفهای تقسیم آب داخل روستاها مطالعه موردي: روستاهاي منطقه فولادلو اردبیل
  13. معرفی روابط آلومتریک برای تعیین حجم درختان چندساقه کیکم (Acer monspessulanum subsp Cinerascens Boiss.) (مطالعه موردی جنگل باغ شادی یزد).
  14. بررسی تاثیر جمعیت های متفاوت کشت گندم و باقلا بر عملکردو کنترل علف های هرزدر شرایط کشت مخلوط
  15. تولید شیره انگور فراسودمند حاوی پودر هسته انگور و تعیین برخی ویژگی¬های کیفی، حسی و رئولوژیکی محصول نهایی