تاثیر بسته بندی های خوراکی فعال در افزایش ایمنی موادغذایی گوشتی

ندا وهابی انارکی1

چکیده :
امروزه نگرانی های زیادی در زمینه استفاده از پلیمرهای سنتزی چه از لحاظ سلامت و ایمنی و چه از لحاظ تخریب محیط زیست وجود دارد بنابراین تمایلات برای استفاده از پوششهای زیست تخریب پذیر خوراکی علی الخصوص در مورد محصولات فساد پذیری مانند گوشت انواع حیوانات و آبزیان و کاهش استفاده از نگهدارنده های سنتتیک،روزافزون میباشد.در این راستا مطالعات گسترده ای صورت گرفته است که خاصیت آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی این فیلمهای خوراکی را به خصوص زمانیکه حامل ترکیبات ضدمیکروبی و ضد اکسیداسیون مانند عصاره های گیاهی یا گاهی متابولیتهای باکتریایی(نایسین) هستند را ثابت میکند.این آزمایشات از طریق غوطه ور کردن نمونه مورد نظر در محلولهای تهیه شده از آلژینات،پکتین،نشاسته،کیتوزان و ... که ممکن است حاوی ترکیبات ضدمیکروبی نیز باشد و سپس خشک شدن در مجاورت هوا و بررسی های میکروبی و شیمیایی،انجام گرفته است.در برخی از این مطالعات اثر سینرژیستی انجماد هم مورد بررسی قرار گرفت.در نتیجه این مطالعات محققان بر این باور هستند این فیلمها میتوانند پتانسیل قوی برای به کاربردن به عنوان پوشش مواد غذایی را داشته باشند و در حفاظت از کیفیت ارگانولپتیکی،میکروبی و شیمیایی مواد غذایی به خصوص غذاهای بر پایه گوشت موثر باشند و این تاثیر زمانی که این پوشش حامل ترکیبات آنتی باکتریال و آنتی اکسیدان باشد به مراتب بیشتر است.
کلمات کلیدی : فیلم خوراکی،فساد،گوشت،بسته بندی فعال


زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : ندا وهابی انارکی
کد IOI مقاله : XYAA-ZBGBK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBGBK

مقالات مشابه
  1. نقش حکمرانی خوب در کاهش فسادوفقر
  2. بررسی اثرعصاره پروپولیس کردستان بر ویژگی‌های‌بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی ماهی قزل آلا
  3. بررسی تاثیر دموکراسی، حاکمیت قانون و دسترسی به پول سالم بر فساد
  4. ارایه مدل کنترل موجودی برای کالاهای فاسدشدنی و حل آن با الگوریتم ژنتیک(مطالعه موردی شرکت لبنیات)
  5. مکان یابی و کمیت یابی اسیدهای فنلی در میوه سیب ارقام ’گلدن دلیشز‘ و ’رد دلیشز‘
  6. میکروکپسوله سازی روغن ماهی و افزودن آن بر روی کیفیت همبرگر گوشت گاو در طول ذخیره سازی
  7. تاثير اسيد آلی و پروبيوتيك بر هیستومورفومتری روده باریک جوجه های گوشتی
  8. بسته بندی هوشمند، تحولی نوین در صنعت غذا
  9. بررسی و ارزیابی امکان استفاده از صفحات خورشیدی در مرغداریهای گوشتی شمال خوزستان
  10. ارزیابی بهره برداران مختلف در استفاده از صفحات خورشیدی در مرغداری‌های گوشتی شمال خوزستان
  11. شناسایی منابع کسب اطلاعات پرورش دهندگان مرغ گوشتی (مطالعه موردی: استان زنجان)
  12. اثر سطوح مختلف خرمای ضایعاتی بر عملکرد جوجه های گوشتی
  13. اثر افزودن سطوح مختلف خرمای ضایعاتی با پری بیوتیک به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
  14. تاثیر روش¬های خوراک¬دهی بر عملکرد و پیشگیری از عارضه آسیت در جوجه-های گوشتی نر سویه آرین
  15. تعیین برآورد ارزش اقتصادی صفات تولیدی و عملکردی گوسفند کردی خراسان در سامانه روستایی
سایر مقالات محل انتشار
  1. جایگاه ایران در صنعت توریسم با توجه به الگوی رفتاری گردشگران در سطح جهان بالاخص گردشگران فرانسوی
  2. بررسی نظرات و نیازهای بازدیدکنندگان منطقه تفرجی ری زمین در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی
  3. امکان‌سنجي ارتقاء عملکرد سيستم‌هاي تصفيه فاضلاب به روش تلفيقي UASB و لجن فعال در شرکت پگاه گلپايگان بوسيله‌ي مدل AHP
  4. ارزیابی تنوع ژنتیکی منابع ژرم پلاسم مرکبات با استفاده از نشانگرهای IRAP
  5. بررسی اثرتغییرات اقلیمی برجاذبه های گردشگری رودخانه زاینده رود
  6. بررسی تاثیرات کمی و کیفی پخش سیلاب هشتبندی بر منابع آبی منطقه
  7. بررسی آئین‌‌های ایرانیان باستان و نقش دین زرتشت در ساختار اجتماعی و فرهنگی و ارتباط آن با کشاورزی
  8. تحلیل و بررسی فناوری نوین کشت برنج به صورت خشکه کاری
  9. شناسایی راهکارهای یهیود وضعیت بازاریابی ذرت در استان ایلام
  10. بررسی و مقایسه میزان تلفات بذر شبدر در دو نوع کمباین نیوهلند TC5070 و کلاس مدیون 310
  11. بررسی و ارزیابی تلفات زمانی دو نوع کمباین در بذر شبدر
  12. بررسي کيفي منابع آبی و عرفهای تقسیم آب داخل روستاها مطالعه موردي: روستاهاي منطقه فولادلو اردبیل
  13. معرفی روابط آلومتریک برای تعیین حجم درختان چندساقه کیکم (Acer monspessulanum subsp Cinerascens Boiss.) (مطالعه موردی جنگل باغ شادی یزد).
  14. بررسی تاثیر جمعیت های متفاوت کشت گندم و باقلا بر عملکردو کنترل علف های هرزدر شرایط کشت مخلوط
  15. تولید شیره انگور فراسودمند حاوی پودر هسته انگور و تعیین برخی ویژگی¬های کیفی، حسی و رئولوژیکی محصول نهایی