جستجو
پایداری آنتوسیانین¬های انگور سیاه سردشت (Vitis vinifera ) تحت تاثیر فاکتورهای تخریبی پراکسید هیدروژن ، ساکارز واثر مدت زمان نگهداری.
محمد آبیاری1
چکیده :
عصاره انگور سياه سردشت در صنعت آب ميوه از اهميت خاصي برخوردار مي باشد. رنگ جذاب ، يکي از مشخّصه هاي اصلي آب ميوه مي باشد، اما متأسفانه رنگ عصاره قرمز نا پايدار بوده و به راحتي مستعدّ تخريب مي باشد که اين ناپايداري منجر به کدري و کم رنگ شدن رنگ عصاره مي شود. در اين تحقيق اثر ساکارز و پر اکسيد هيدروژن روي پايداري رنگيزه آنتوسيانين انگور سياه سردشت در طول مدّت زمان نگهداري مورد بررسي قرار گرفت. اين مطالعه اثرات سه غلظت پراکسيد هيدروژن (0 ، 20 ميکرو مول و 2 ميلي مول) و چهار غلظت ساکارز (0 ، 1 ، 2 ، 4 گرم) را در طول سه ماه مورد آزمايش قرار داد. آنتوسيانين پوست ميوه براي مطالعه پايداري رنگ آن در غلظت هاي مختلف پر اکسيد هيدروژن و ساکارز جداسازي شد و تمام نمونه ها براي آنتوسيانين کل ، درصد تخريب آنتوسيانين و شدت رنگ ، آناليز شدند. آنتوسيانين ها مستعدّ تخريب توسط اکسيژن فعّال مي باشند. با غلظت 2 ميلي مول آب اکسيژنه4/78 درصد از آنتوسيانين ها تخريب شدند ، در حاليکه با 20 ميکرو مول 56/50 درصد آنتوسيانين ها تخريب شدند. نتایج بررسی ها نشان داد سطح بالاي ساکارز باعث کاهش شدّت رنگ، افزايش رنگ پلي مريک و نیز افزايش درصد رنگ پلي مريک می شود. عصاره بدون ساکارز بيشترين آنتوسيانين کل و شدّت رنگ را در مقايسه با غلظت هاي ديگر ساکارز نشان داد.
کلمات کلیدی : آنتوسيانين ، انگور سياه سردشت، پايداري رنگ، پراکسيدهيدروژن، ساکارز.
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
آدرس وب سایت کنفرانس : 4icsda.ir
ارسال کننده : محمد آبیاری
کد IOI مقاله : XBBA-DBGZC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBBA-DBGZC
مقالات مشابه
- بام سبز ، معماری پایداری ، و مصالح سبز وکاربرد آن در جهت کاهش مصرف انرژی
- Analysis And Design Of Active CMOS Mixer With Low IM2 & IM3
- تحلیل بافت های فرسوده شهری در راستای احیا و پیشگیری از فرسودگی (مطالعه موردی: محله درب نو گرگان)
- یهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان(پنجره دوحداره)
- بررسی تأثیر حالات نفسانی کاربر بر انتخاب رنگ در فضای داخلی مسکونی
- بررسی عناصر کالبدی در باغ های تخت ایران ؛ مطالعه موردی باغ تخت قصر قجر و باغ شازده ماهان کرمان
- ارزیابی آسایش حرارتی اقلیمی براساس شاخص های ماهانی و اوانز و زیست اقلیمی جهت دستیابی به معماری پایدار نمونه مورد مطالعه : شهر همدان
- معماري همساز با اقلیم با تاکید بر مجتمع هاي مسکونی
- (برنامه ریزی معماری استفاده بهینه از نور روز در کلاس درس مدارس) نمونه موردی:دبستان مجتمع آموزشی هدایت قم
- نگاهی به معماری بومی در اقلیم گرم و مرطوب (سواحل جنوبی ایران)
- تحلیل و ارزیابی شاخص های پویایی در فضاهای شهری
- سیستم ساختمانی ترونکو، روشی نوین در معماری پایدار
- A Study on Sediment Settling Pattern in the Reservoir of Shahid Rajaie Dam by Using Observed Data & Empirical Methods
- علل بروز تخلفات مهندسی ساختمان در شهر ایلام
- Investigation of the Seismic Behavior of the Coupled Shear Walls
سایر مقالات ارائه دهنده
سایر مقالات محل انتشار
- طبقه بندی کیفی منابع آب سطحی روستائی منطقه مشکین شهر با استفاده از آنالیز کلاستر
- تعیین کیفیت آبهای سطحی منطقه مشگین شهربرای مصارف کشاورزی از نظر مقادیر فلزات سنگین
- توسعه پایدار در محیط زیست
- بررسی رابطه علی بین رشد صادرات و رشد تولیدات بخش کشاورزی ایران
- AAA+ Proteins in Bacteria: Insights into the molecular mechanism in Protein Repair and Degradation
- مروری بر نحوهی جذب و نگهداری آب در گیاه و عوامل مؤثر بر آن
- Evaluation of some physiological and morphological traits of Iranian clover ecotypes (Trifolium resupinatum L.) under drought stress conditions in Karaj area
- مطالعه جامعه شناختی عوامل موثر بر حفظ محیط زیست در روستاهای هدف گردشگری استان فارس
- مطالعه جامعه شناختی عوامل موثر بر حفظ محیط زیست در روستاهای هدف گردشگری استان فارس
- مطالعه جامعه شناختی عوامل موثر بر حفظ محیط زیست در روستاهای هدف گردشگری استان فارس
- مطالعه جامعه شناختی عوامل موثر بر حفظ محیط زیست در روستاهای هدف گردشگری استان فارس
- مطالعه جامعه شناختی عوامل موثر بر حفظ محیط زیست در روستاهای هدف گردشگری استان فارس
- بررسی کارایی طرحوارههای مختلف همرفت در مدل RegCM4 برای پیشبینی فصلی دما (مطالعه موردی: استان خراسان رضوی)
- اقلیم شناسی همدیدی بارش های شدید استان خوزستان
- شیمی سبز و نانو شیمی دو بال حرکت به سمت کشاورزی پایدار