ارزیابی ارگونومیک پوسچر کارگران بسته بندی با روش REBA در واحدهای پتروشیمی تولید پلی پروپیلن

زاهد قیصری1 احمد بهره بر2

چکیده :
آسیب های اسکلتی-عضلانی مرتبط با کار از مهمترین مشکلات شغلی در سراسر جهان است که با کاهش توان و کیفیت کار، افزایش هزینه های درمانی، افزایش زمان های از دست رفته کاری و از کارافتادگی زودرس مرتبط است. یکی از عوامل ایجاد کننده این اختلالات، پوسچر کاری نامناسب در حین انجام کار است. برای شناسایی و ارزیابی پوسچر، روشهای مختلفی وجود دارد که یکی از این روشها، به نام REBA در این مطالعه برای شغل بسته بندی جامبوبگ در صنایع پتروشیمی تولید پلی پروپیلن مورد استفاده قرار گرفت. کارگر بسته بندی در یک شیفت 12 ساعته، حدود 10-9 ساعت به صورت ایستاده فعالیت دارد. نتایج بدست آمده نشان داد که عدد و امتیاز REBA در این شغل عدد 8 می باشد که دارای سطح خطر بالا می باشد. لذا اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه از قبیل آموزش نحوه صحیح انجام کار، اقدامات کنترل مدیریتی نظیر زمان های کار/ استراحت، حرکات کششی و طراحی ایستگاه کار پیشنهاد می گردد.
کلمات کلیدی : پوسچر، REBA، بسته بندی، پلی پروپیلن


زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی صنایع
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی پژوهش ها و دستاوردهای نو در علوم، مهندسی و فناوری های نوین
آدرس وب سایت کنفرانس : setbconf.com/2nd
ارسال کننده : احمد بهره بر
کد IOI مقاله : XEEB-GHGCF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEEB-GHGCF

مقالات مشابه
  1. بررسی اثرعصاره پروپولیس کردستان بر ویژگی‌های‌بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی ماهی قزل آلا
  2. ارزيابي تأثير کاربرد فناوري نانو در صنعت بسته‌بندي مواد غذايي بر توسعه کسب و کارهاي کوچک و متوسط (مطالعه موردی: صنایع غذایی استان قزوین)
  3. بررسی تاثیر استفاده از ترکیب الیاف پلی پروپیلن و خاک رس ایلیت در بهبود نشست تحکیمی خاک
  4. استفاده از دیمتل فازی جهت ارزیابی اقدامات مدیریت زنجیره تامین سبز در صنعت آب بسته بندی استان قم
  5. ساخت کاغذ بسته بندی مواد غذایی با پوشش کامپوزیتی
  6. پلاسمای سرد(Cold Plasma)تحولی نوین در صنایع غذایی
  7. بسته بندی هوشمند، تحولی نوین در صنعت غذا
  8. تاثیر بسته بندی های خوراکی فعال در افزایش ایمنی موادغذایی گوشتی
  9. نانو فناوری در بسته بندی و افزایش زمان ماندگاری میوه جات
  10. خواص آنتی باکتریال نانو ذرات نقره تحول نوین در صنایع بسته بندی محصولات شیلاتی
  11. بسته بندی محصولات صنایع دستی کرمانشاه با ارائه نمونه های پیشنهادی
  12. ارزیابی کمی ریسک ناشی از حوادث غیر مترقبه طبیعی ( سیل و زلزله و...) در مسیر خطوط لوله انتقال گاز منطقه 9 عملیات انتقال گاز با استفاده از نرم افزار PHAST
  13. شبیه سازی و بررسی سینماتیک مستقیم و معکوس ربات پوما 560
  14. اثرعصاره ی نارنج وبسته بندی تحت خلاء برویژگی های شیمیایی ،میکروبی و حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان درطول نگهداری در دمای یخچالی
  15. An Investigation and Analysis of Implementing Advantages of Silver nano-particles in Food Industry Packaging
سایر مقالات محل انتشار
  1. بازاریابی وتجارت در متاورس
  2. ارزیابی ارگونومیک پوسچر کارگران بسته بندی با روش REBA در واحدهای پتروشیمی تولید پلی پروپیلن
  3. Evaluation and performance of nodelectronic photodiode model BWP34 to the reaction of rays
  4. تاثیر باغ سازی روم ویونان باستان بر معماری باغ سازی ایتالیا در دوره رنسانس
  5. مدل شهروند مداری هوشمند، اهمیت شهروند هوشمند برای ایجاد شهر هوشمند
  6. A review over risk evaluation, identification & management in different railway projects
  7. الکتروریسی نانوالیاف ترموپلاستیک کربوکسی اتیلن اکسید برای استفاده در سیستم های رهاسازی دارو
  8. An overview of different types of solar cells based on the time of their emergence and their role in the stability of buildings
  9. Investigating approaches to increase output power efficiency in solar cells
  10. کوله پشتی دیجیتال آموزشی و بهره گیری از آن در یادگیری مبتنی بر پروژه
  11. اهمیت ارگونومی در بهبود سلامت و ایمنی شغلی
  12. ارائه راهکاری جدید برای جبران افت ولتاژ و بالانس نمودن ولتاژ در یک سیستم Low-Voltage DC Distribution
  13. بررسی اثرات گرانش کم بر بدن انسان در فضا
  14. Biogas , Renewable energy, Solar energy
  15. Phase Change Materials , Nuclear Energy , Nuclear Desalination