مروری بر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده(MAP) و کاربرد آن در صنایع غذایی

نویسندگان : مهسا علی آقایی1 پیمان رجایی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی، نوآوری و تکنولوژی - بلژیک
آدرس وب سایت کنفرانس : eitconf.com
ارسال کننده : مهسا علی آقایی
کد IOI مقاله : XGBH-KBBHG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGBH-KBBHG

نقش جایگزین های چربی در صنایع غذایی

نویسندگان : مهسا علی آقایی1 پیمان رجایی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : دومین کنگره بین المللی علوم، مهندسی و فن آوری های نو
آدرس وب سایت کنفرانس : secongress.com
ارسال کننده : مهسا علی آقایی
کد IOI مقاله : XKDK-KKCFK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XKDK-KKCFK

تکنولوژی فرآیند فشار بالا در صنایع غذایی

نویسندگان : مهسا علی آقایی1 لیلا ناطقی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : دومین کنگره بین المللی علوم، مهندسی و فن آوری های نو
آدرس وب سایت کنفرانس : secongress.com
ارسال کننده : مهسا علی آقایی
کد IOI مقاله : XKDK-AZZZAC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XKDK-AZZZAC

صفحه 1 از 1