بررسی تاثیردما و اشعهUV-C بر خواص فیزیکو شیمیایی کاهو

نویسندگان : آرزو ورعی1 شعله درویشی2 اسعد رخزادی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : icdat.ir
ارسال کننده : آرزو ورعی
کد IOI مقاله : XYBK-AAZDC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYBK-AAZDC

بررسی تاثیردما و اشعه UV-C بر میزان قند و فعالیت انتروباکتریاسه کاهو

نویسندگان : آرزو ورعی1 شعله درویشی2 اسعد رخزادی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : icdat.ir
ارسال کننده : آرزو ورعی
کد IOI مقاله : XYBK-AAZDE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYBK-AAZDE

بررسی تاثیردما و اشعه UV-C بر فعالیت ضد قارچی کاهو

نویسندگان : آرزو ورعی1 شعله درویشی2 اسعد رخزادی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : icdat.ir
ارسال کننده : آرزو ورعی
کد IOI مقاله : XYBK-AAZDF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYBK-AAZDF

بررسی تاثیردما و اشعه UV-C بر فعالیت شمارش کلی میکرو ارگانیسم هاوباکتریهای لاکتیک کاهو

نویسندگان : آرزو ورعی1 شعله درویشی2 اسعد رخزادی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : icdat.ir
ارسال کننده : آرزو ورعی
کد IOI مقاله : XYBK-AAZDG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYBK-AAZDG

صفحه 1 از 1