Health–promoting effects of bioactive peptides in milk

نویسندگان : Ramona Massoud1 Hamidreza Nikbakht2 Armita Massoud3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم
محل انتشار : کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
آدرس وب سایت کنفرانس : icesconf.com
ارسال کننده : رامونا مسعود
کد IOI مقاله : XYCC-ABDCE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYCC-ABDCE

Biochemical Color changes in Food systems

نویسندگان : RAMONA MASSOUD1 HAMIDREZA NIKBAKHT2 ARMITA MASSOUD3
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : علوم مهندسی
محل انتشار : سومین کنفرانس بین المللی علوم مهندسی و تکنولوژی
آدرس وب سایت کنفرانس : 3icoesat.com
ارسال کننده : رامونا مسعود
کد IOI مقاله : XAAB-BGFGZ
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XAAB-BGFGZ

Functional properties of food proteins; gelation and Stable foam

نویسندگان : Ramona Massoud1 Ashraf Haj Hosseini2 Armita Massoud3
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : علوم مهندسی
محل انتشار : ششمین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
آدرس وب سایت کنفرانس : 6icesconf.com
ارسال کننده : رامونا مسعود
کد IOI مقاله : XADA-CZKAC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XADA-CZKAC

Screening methods for assessment of antibacterial activity in nature

نویسندگان : Ramona Massoud1 Homa Saffari2 Armita Massoud3 Mohammad Yasin Moteian4
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : مهندسی شیمی
محل انتشار : چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی - دانشگاه وریج بروکسل
آدرس وب سایت کنفرانس : 4carse.com
ارسال کننده : رامونا مسعود
کد IOI مقاله : XBHF-DKGHK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBHF-DKGHK

Ozone Technology in Food preservation

نویسندگان : Ramona Massoud1 Fatemeh Sadat Mir Mohammad Makki2 Parisa Bahramizadeh3 Soheil Fallahzad4 Setareh Kohestani5 Armita Massoud6
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : مهندسی شیمی
محل انتشار : پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی - آمستردام
آدرس وب سایت کنفرانس : 5carse.com
ارسال کننده : رامونا مسعود
کد IOI مقاله : XDCD-EHDKK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XDCD-EHDKK

Biosensors Application in Food Analysis

نویسندگان : Ramona Massoud1 Shakiba Narjabadi Fam2 Amir Maleki3 Fatemeh Sadat Mir Mohammad Makki4 Nahid Sadighi5
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : صنایع
محل انتشار : دهمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مدیریت و مهندسی صنایع
آدرس وب سایت کنفرانس : mieconf.ir
ارسال کننده : رامونا مسعود
کد IOI مقاله : XCCZ-FBBZF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XCCZ-FBBZF

Applications of modified starch in food

نویسندگان : Sepideh Saboonchi1 Afsoon Mehran2 Parisa Bahramizadeh3 Ramona Massoud4
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : مهندسی شیمی
محل انتشار : سومین کنگره بین المللی مهندسی، فناوری و نوآوری
آدرس وب سایت کنفرانس : eticong.com/3rd
ارسال کننده : رامونا مسعود
کد IOI مقاله : XDHC-FCDZK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XDHC-FCDZK

Nano-packaging in Food Industry

نویسندگان : Ramona Massoud1 Fatemeh Sadat Mirmohammad Makki2 Zahra Basiri3 Armita Massoud4 Mohammad Yasin Moteian5
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : مهندسی شیمی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی پژوهش ها و دستاوردهای نو در علوم، مهندسی و فناوری های نوین
آدرس وب سایت کنفرانس : setcong.com
ارسال کننده : رامونا مسعود
کد IOI مقاله : XDKF-GCFZH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XDKF-GCFZH

Chocolate and its beneficial health effects

نویسندگان : Ramona Massoud1 Allaleh Zoghi2 Fatemeh Sadat Mirmohammad Makki3
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی، نوآوری و تکنولوژی - بلژیک
آدرس وب سایت کنفرانس : eitconf.com/1st
ارسال کننده : رامونا مسعود
کد IOI مقاله : XECE-GEHAG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XECE-GEHAG

صفحه 1 از 1