تاثیر ریزپوشانی در ماندگاری باکتری بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در تولید ماست قالبی

نویسندگان : لیلا امین الاسلامی1 اصغر خسروشاهی اصل2 شهین زمردی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و تکنولوژی
آدرس وب سایت کنفرانس : 3rstconf.com
ارسال کننده : لیلا امین الاسلامی
کد IOI مقاله : XYBB-ZHEGB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYBB-ZHEGB

نگاهی بر کاربرد بسته بندی فعال و هوشمند در صنعت غذا

نویسندگان : لیلا امین الاسلامی1 کسری افشاری2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و تکنولوژی
آدرس وب سایت کنفرانس : 4rstconf.com
ارسال کننده : لیلا امین الاسلامی
کد IOI مقاله : XYBD-ZKEKB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYBD-ZKEKB

تاثیر کپسوله کردن باکتری های پروبیوتیک بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست

نویسندگان : لیلا امین الاسلامی1 اصغر خسروشاهی اصل2 شهین زمردی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم مهندسی
محل انتشار : چهارمین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
آدرس وب سایت کنفرانس : 4icesconf.com
ارسال کننده : لیلا امین الاسلامی
کد IOI مقاله : XYHA-BDKKB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYHA-BDKKB

صفحه 1 از 1