مطالعه تاثیر فيبر گشنيز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی لاکتو باسیلیوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک

نویسندگان : ابوالقاسم رهبری1 حسین جلالی2 علی نجفی3 عبدالرضا محمدی نافچی4 ساره صالحیان5
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : ابوالقاسم رهبری
کد IOI مقاله : XYAA-ZBCKA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBCKA

Antibiotic residues in food and drinking water and food safety regulations

نویسندگان : ابوالقاسم رهبری1 رضوان الله پویا2 ساره صالحیان3 علی قادری4
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : ابوالقاسم رهبری
کد IOI مقاله : XYAA-ZBCKG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBCKG

صفحه 1 از 1