تاثیر بسته بندی های خوراکی فعال در افزایش ایمنی موادغذایی گوشتی

نویسندگان : ندا وهابی انارکی1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : ندا وهابی انارکی
کد IOI مقاله : XYAA-ZBGBK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBGBK

(تکنیک نانوکپسولاسیون در افزایش کیفیت و ثبات عصاره ها در مواد غذایی)

نویسندگان : ندا وهابی انارکی1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : ندا وهابی انارکی
کد IOI مقاله : XYAA-ZBHBA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBHBA

صفحه 1 از 1