تاثير خصوصيات فيزيكي و شيمیايي خاك بر روي كميت و كيفيت اسانس گياه چاي کوهي ((Stachys lavandulifolia در دو جهت شمالی و جنوبی در منطقه شاه جهان اسفراین

نویسندگان : بهارک رحمانی وحید1 محمد مهدوی2 علیرضامتولی کاخکی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و تکنولوژی
آدرس وب سایت کنفرانس : 2rstconf.com
ارسال کننده : بهارک رحمانی وحید
کد IOI مقاله : XYAD-ZCDAK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAD-ZCDAK

صفحه 1 از 1