بررسی مقایسه استابلایزر های مختلف بر ویژگی های کیفی ماست کم چرب و بهبود خواص کیفی ماست کم چرب طی زمان نگهداری

زبان مقاله : فارسی
محور مقاله :
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی پژوهش ها و دستاوردهای نو در علوم، مهندسی و فناوری های نوین
آدرس وب سایت کنفرانس : setbconf.com/2nd
ارسال کننده : فاطمه داودی
کد IOI مقاله : XEEB-HAHGD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEEB-HAHGD

توجه
* برای ثبت سفارش گواهینامه پرکردن تمامی فیلد ها اجباری می باشد.لطفا قبل از پرداخت مشخصات گواهی را چک نمایید.
* گواهی پس از پرداخت قابل دانلود خواهد بود.
* لوح و گواهینامه چاپی 7 روز کاری پس از سفارش ارسال خواهد شد.

گواهی دیجیتال(دانلودی)


250 هزار تومان

گواهی چاپی


600 هزار تومان

لوح نمایه مقاله


1 میلیون و960 هزار تومان