بررسی تأثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم حاوی عصاره پوست انار بر خصوصیات کیفی مغز گردو

نویسندگان : فاطمه داودی1 محمد هادی ناجی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
آدرس وب سایت کنفرانس : 4icsda.ir
ارسال کننده : فاطمه داودی
کد IOI مقاله : XBBA-DABAF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBBA-DABAF

بررسی تأثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم حاوی عصاره پوست انار بر فعالیت قارچی مغز گردو

نویسندگان : فاطمه داودی1 محمد هادی ناجی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
آدرس وب سایت کنفرانس : 4icsda.ir
ارسال کننده : فاطمه داودی
کد IOI مقاله : XBBA-DABAG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBBA-DABAG

بررسی مقایسه استابلایزر های مختلف بر ویژگی های کیفی ماست کم چرب و بهبود خواص کیفی ماست کم چرب طی زمان نگهداری

نویسندگان : فاطمه داودی1 سید ابراهیم حسینی2 غلامحسن اسدی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی پژوهش ها و دستاوردهای نو در علوم، مهندسی و فناوری های نوین
آدرس وب سایت کنفرانس : setbconf.com/2nd
ارسال کننده : فاطمه داودی
کد IOI مقاله : XEEB-HAHGD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEEB-HAHGD

صفحه 1 از 1