بررسی عملکرد یک خوشه کوب آزمایشگاهی در آزمون با محصول جو

رضا صورآذر1 عزت اله عسکری اصلی ارده2 ابراهیم تقی نژاد3

چکیده :
محصول جو گیاهی است یک ساله که بومی آسیا است و کشت آن در منطقه مدیترانه گسترش یافته است. جو به‌ عنوان یک محصول قدیمی است و یکی از غذاهای عمده انسان و دام به شمار می‌‏رود که در بسیاری از مناطق ایران کشت می‌‏شود. هدف اصلی این پژوهش ارزیابی یک وسیله خوشه‌کوب غلات برای محصول جو است که در این مطالعه به بررسی اثرات اصلی و متقابل سرعت دورانی کوبنده، رقم و میزان تغذیه بر روی تلفات و درصد دانه های آسیب دیده پرداخته می‌شود. نحوه آزمایش بدین‌گونه است که مقداری از خوشه های جو در داخل استوانه در جلو و در دو سمت تیغه بطور مساوی قرار داده می‌شود و استوانه توسط درب آن بسته می‌شود و برای مدتی (15 الی 30 دقیقه)روشن و سپس دستگاه خاموش می‌شود. مواد کوبیده شده از داخل آن خارج و در داخل یک کیسه پلاستیکی به همراه مشخصات آزمایش به منظور تجزیه مواد داخل آن آماده می‌شود. در انجام آزمایشات از سه رقم جو متداول در استان اردبیل (سهند، انصار، آبیدر) استفاده خواهد شد. عوامل مستقل شامل وزن خوشه، سرعت دورانی تیغه ها، فاصله تیغه ها از کف استوانه و زمان انجام آزمایش دستگاه خواهد بود.
کلمات کلیدی : خوشه کوب، جو، کوبش، سرعت دورانی خطی


زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : انرژی
محل انتشار : دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند
آدرس وب سایت کنفرانس : gmbtuma.ir/2nd
ارسال کننده : رضا صورآذر
کد IOI مقاله : XDHG-HCDHB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XDHG-HCDHB

مقالات مشابه
  1. بام سبز ، معماری پایداری ، و مصالح سبز وکاربرد آن در جهت کاهش مصرف انرژی
  2. Analysis And Design Of Active CMOS Mixer With Low IM2 & IM3
  3. تحلیل بافت های فرسوده شهری در راستای احیا و پیشگیری از فرسودگی (مطالعه موردی: محله درب نو گرگان)
  4. یهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان(پنجره دوحداره)
  5. بررسی تأثیر حالات نفسانی کاربر بر انتخاب رنگ در فضای داخلی مسکونی
  6. بررسی عناصر کالبدی در باغ های تخت ایران ؛ مطالعه موردی باغ تخت قصر قجر و باغ شازده ماهان کرمان
  7. ارزیابی آسایش حرارتی اقلیمی براساس شاخص های ماهانی و اوانز و زیست اقلیمی جهت دستیابی به معماری پایدار نمونه مورد مطالعه : شهر همدان
  8. معماري همساز با اقلیم با تاکید بر مجتمع هاي مسکونی
  9. (برنامه ریزی معماری استفاده بهینه از نور روز در کلاس درس مدارس) نمونه موردی:دبستان مجتمع آموزشی هدایت قم
  10. نگاهی به معماری بومی در اقلیم گرم و مرطوب (سواحل جنوبی ایران)
  11. تحلیل و ارزیابی شاخص های پویایی در فضاهای شهری
  12. سیستم ساختمانی ترونکو، روشی نوین در معماری پایدار
  13. A Study on Sediment Settling Pattern in the Reservoir of Shahid Rajaie Dam by Using Observed Data & Empirical Methods
  14. علل بروز تخلفات مهندسی ساختمان در شهر ایلام
  15. Investigation of the Seismic Behavior of the Coupled Shear Walls
سایر مقالات محل انتشار
  1. تاثیر پرایمینگ و فرسودگی بر روی صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی بذر لوبیا رقم صدری Phaseolus Vulgaris (L.)
  2. بررسی جیره پذیری میوه ها با هدف طراحی سامانه پرتابل مدیریت پسماند میوه و تره بار
  3. بررسی جیره پذیری سبزیجات و صیفی جات با هدف طراحی سامانه پرتابل مدیریت پسماند میوه و تره بار
  4. تعيين ويژگي‌هاي فيزيكي و ارزش غذايي ضايعات قارچ دكمه‌اي خوراكي
  5. ویژیگی‌های فیزیکوشیمیایی و تولید گاز پسماند باغی پوسته بادام درختی
  6. تاثیر پسماند کمپوست قارچ بر خصوصیات رشد گونه‌ Vicia villosa
  7. بررسی اثر کمپوست زباله شهری بر رشد گونه‌ Vicia villosa در محیط گلخانه‌ای
  8. بررسی اثر دفعات بازیافت کاغذ باطله چاپ و تحریر بر ویژگیهاي خمیر بازیافتی حاصل از آن
  9. مطالعه رشد، عملكرد و اجزاي عملكرد و تجمع نيترات در ارقام سيب¬زميني تحت تاثير سطوح مختلف كود نيتروژن در منطقه سراب
  10. بررسی تاثیر سطوح کود نیتروژن بر صفات کیفی و کارآیی زراعی کود ارقام سیب-زمینی
  11. مروری بر ارزیابی چرخه عمر بتن ژئوپلیمری جهت دستیابی به توسعه پایدار
  12. استفاده از روش های آماری جهت مدل‌سازي پسماندهای چوبی
  13. برآورد پسماندهای چوبی درشت در جنگل
  14. تجزیه و تحلیل مالی پسماندهای چوبی در جنگل
  15. تاثیر استفاده از لجن فعال تیمار شده بر ویژگی¬های مقاومتی بیوکامپوزیت سبز