تاثیر دستگاه ضد عفونی کننده با تکنولوژی پلاسمای اکسیژن و تیغه های نانوتیتانیوم بر هوای سالن و سطوح کاری کارخانجات نان، کیک و کلوچه

نویسندگان : عباس رنجی1 حمید اکبری راد2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : عباس رنجی
کد IOI مقاله : XGHB-KECGC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECGC

تاثیر دستگاه ضد عفونی کننده با تکنولوژی پلاسمای اکسیژن و تیغه های نانوتیتانیوم بر هوای سالن و سطوح کاری کارخانجات نان، کیک و کلوچه

نویسندگان : عباس رنجی1 حمید اکبری راد2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : عباس رنجی
کد IOI مقاله : XGHB-KEEBD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEBD

تاثیر دستگاه ضد عفونی کننده با تکنولوژی پلاسمای اکسیژن و تیغه های نانوتیتانیوم بر هوای سالن و سطوح کاری کارخانجات نان، کیک و کلوچه

نویسندگان : عباس رنجی1 حمید اکبری راد2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : عباس رنجی
کد IOI مقاله : XGHB-KEEDA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEDA

صفحه 1 از 1