اثر تغذیه فسفر و قارچ میکوریز بر خصوصیات میوه سه رقم بادام دیم

نویسندگان : سیدعلی‌آقا میرطالبی1 اعظم جعفری2 مصطفی شیرمردی3 محمدآقا لطف الهی4
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : تولیدات گیاهی و علوم باغبانی
محل انتشار : چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
آدرس وب سایت کنفرانس : 4icsda.ir
ارسال کننده : سید علی آقا میرطالبی
کد IOI مقاله : XBBA-DAAFZ
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBBA-DAAFZ

صفحه 1 از 1