تاثیر استفاده از جلبک‏های دریایی سارگاسوم آنگوستیفولیوم (Sargassum angustifolium) و گراسیلاریا کورتیکاتا (racilaria corticata) بر ویژگی‌های نشاءهای گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه و بادمجان

نویسندگان : مسعود فرامرزی1 محمد هدایت2 ملک حسین شهریاری3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : ترکیبات بیولوژیک فرآوردهای دارویی و متابولیت های ثانویه
محل انتشار : اولین همایش ملی توسعه پایدار خلیج فارس (اکوسیستم های حساس)
آدرس وب سایت کنفرانس : pgcr.ir
ارسال کننده : مسعود فرامرزی
کد IOI مقاله : XAKD-DAGKF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XAKD-DAGKF

صفحه 1 از 1