پلیمرهای زیست تخریب پذیر و مواد بسته بندی ضد میکروبی طبیعی

نیما قدیری علمداری1 هادی الماسی2

چکیده :
اخیراً ، تقاضا برای مواد تجزیه پذیر و تجدید پذیر برای کاربردهای بسته بندی بسیار زیاد شده است. این افزایش تقاضا مربوط به افزایش نگرانی های زیست محیطی در مورد استفاده گسترده از بسته بندی های پلیمری مصنوعی و غیر قابل تجزیه زیستی، به ویژه پلی اتیلن است. در این مقاله، عملکرد پلیمرهای قابل تجزیه، با تمرکز ویژه بر روی مخلوط‌های نشاسته و سایر پلیمرها بحث شده است. علاوه بر این، در صنعت بسته بندی مواد غذایی، یکی از نگرانی‌های بزرگ، فعالیت میکروبی است. بنابراین ، ترکیب مواد ضد میکروبی یا پلیمرها برای تولید مواد بسته بندی با خواص ممانعت کنندگی قوی یا مواد فیلم‌های بسته بدی فعال، گزینه جذابی را برای محافظت از مواد غذایی در برابر توسعه و انتشار میکروارگانیسم ها فراهم می کند. علاوه بر این‌ها، در این مقاله، خواص ممانعت کنندگی،مکانیک و سایر خصوصیات پلیمرهای زیست تخریب پذیر بحث شده است. در آخر نیز، کاربردهای موجود و بالقوه برای پوشش‌های زیست فعال روی مواد بسته بندی ضد میکروبی بررسی شده اند.
کلمات کلیدی : فیلم زیست تخریب پذیر، بسته بندی فعال، ضد میکروبی


زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : بسته‌بندی زیست تخریب‌پذیر
محل انتشار : دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند
آدرس وب سایت کنفرانس : gmbtuma.ir/2nd
ارسال کننده : نیما قدیری علمداری
کد IOI مقاله : XDHG-FHZCA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XDHG-FHZCA

مقالات مشابه
  1. مقايسه ی حداقل غلظت مهاري اسانس گياه همی کریپتوفیت پونه سای کرک ستاره ای بر میکرو ارگانیسم های بیماری زا
  2. بررسی اثرعصاره پروپولیس کردستان بر ویژگی‌های‌بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی ماهی قزل آلا
  3. بیوسنتز نانوذرات طلا با استفاده از عصاره آبی گیاه Seidlitzia rosmarinus و بررسی فعالیت ضد میکروبی آنها
  4. بسته بندی هوشمند، تحولی نوین در صنعت غذا
  5. روغن¬های ضروری به عنوان افزودنی¬های خوراکی در تغذیه طیور
  6. تاثیر بسته بندی های خوراکی فعال در افزایش ایمنی موادغذایی گوشتی
  7. نانو فناوری در بسته بندی و افزایش زمان ماندگاری میوه جات
  8. خواص آنتی باکتریال نانو ذرات نقره تحول نوین در صنایع بسته بندی محصولات شیلاتی
  9. بررسی مدت ماندگاری برگرماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) ریزپوشانی با روغن ماهی و آنتی اکسیدانهای طبیعی
  10. (تکنیک نانوکپسولاسیون در افزایش کیفیت و ثبات عصاره ها در مواد غذایی)
  11. اثرضد میکروبی عصاره های الکلی سماق و زنجبیل بر روی برخی باکتری های با منشا غذایی
  12. بررسی اثرپذیری ویژگی های میکروبی پنیر آباده تحت اثر آویشن شیرازی در طول مرحله رسیدن
  13. توزیع ژن ACME-arcA در میان ایزوله های مقاوم به متی سیلین استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس جدا شده از نمونه های بالینی شهر اصفهان.
  14. Natural Bioactie Compounds: Antibiotics
  15. اثرات ضدباکتریایی عصاره متانولی گیاه سیاه تلو بر باکتریهای اشریشیاکلی وباسیلوس سوبتیلیس
سایر مقالات محل انتشار
  1. تاثیر پرایمینگ و فرسودگی بر روی صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی بذر لوبیا رقم صدری Phaseolus Vulgaris (L.)
  2. بررسی جیره پذیری میوه ها با هدف طراحی سامانه پرتابل مدیریت پسماند میوه و تره بار
  3. بررسی جیره پذیری سبزیجات و صیفی جات با هدف طراحی سامانه پرتابل مدیریت پسماند میوه و تره بار
  4. تعيين ويژگي‌هاي فيزيكي و ارزش غذايي ضايعات قارچ دكمه‌اي خوراكي
  5. ویژیگی‌های فیزیکوشیمیایی و تولید گاز پسماند باغی پوسته بادام درختی
  6. تاثیر پسماند کمپوست قارچ بر خصوصیات رشد گونه‌ Vicia villosa
  7. بررسی اثر کمپوست زباله شهری بر رشد گونه‌ Vicia villosa در محیط گلخانه‌ای
  8. بررسی اثر دفعات بازیافت کاغذ باطله چاپ و تحریر بر ویژگیهاي خمیر بازیافتی حاصل از آن
  9. مطالعه رشد، عملكرد و اجزاي عملكرد و تجمع نيترات در ارقام سيب¬زميني تحت تاثير سطوح مختلف كود نيتروژن در منطقه سراب
  10. بررسی تاثیر سطوح کود نیتروژن بر صفات کیفی و کارآیی زراعی کود ارقام سیب-زمینی
  11. مروری بر ارزیابی چرخه عمر بتن ژئوپلیمری جهت دستیابی به توسعه پایدار
  12. استفاده از روش های آماری جهت مدل‌سازي پسماندهای چوبی
  13. برآورد پسماندهای چوبی درشت در جنگل
  14. تجزیه و تحلیل مالی پسماندهای چوبی در جنگل
  15. تاثیر استفاده از لجن فعال تیمار شده بر ویژگی¬های مقاومتی بیوکامپوزیت سبز