بررسی درصد چربی و مقدار انرژی موجود در پسماندهای غذایی به منظور جایگزینی در تغذیه طیور

سمیرا نعمت زاده کرکرق1 علی روشنیان فرد2 ترحم مصری گندشمین3

چکیده :
مدیریت پسماندهای غذایی بعنوان بخش مهمی از پسماندهای جامد شهری، موضوع مهمی است که نیازمند بررسی و ارائه راهکارهای زیست¬محیطی می¬باشد. در این تحقیق به بررسی پسماندهای غذایی تولید شده در دانشگاه محقق اردبیلی پرداخته و آزمایشات مربوط به اندازه¬گیری درصد چربی با استفاده از دستگاه سوکسله و مقدار انرژی در دسترس با استفاده از دستگاه بمب کالری¬متر انجام شد. پارامترهای مربوطه در مورد جیره مصرفی طیور نیز استخراج شده و با پسماندهای غذایی مقایسه شد. با توجه به داده¬های بدست آمده مشخص شد که پسماندهای غذایی دارای ارزش تغذیه¬ای بالایی برای طیور بوده و امکان جایگزینی این پسماندها با با جیره غذایی طیور از نقطه نظر درصد چربی و مقدار انرژی وجود دارد. اما به منظور دستیابی به نتایج دقیق¬تر انجام آزمایشات مربوط به خوش¬خوراکی بر روی حیوان زنده پیشنهاد می¬شود.
کلمات کلیدی : طیور، مدیریت پسماند، جیره غذایی، بازیافت


زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مدیریت و کاربرد پسماند زیستی
محل انتشار : دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند
آدرس وب سایت کنفرانس : gmbtuma.ir/2nd
ارسال کننده : سمیرا نعمت زاده کرکرق
کد IOI مقاله : XDHG-FHCAE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XDHG-FHCAE

مقالات مشابه
  1. معماری و حفظ محیط زیست
  2. تعیین ضریب رفتار و مقاومت نهایی قابهای فولادی سرد نورد شده با بتن سبک توسط تستهای آزمایشگاهی
  3. بحران آب و راهکار های مصرف بهینه
  4. انتخاب سیستم مناسب آب شیرین کن در یک نیروگاه گازی
  5. بررسی استفاده از آجر بازیافتی جایگزین شن بر مقاومت فشاری بتن به روش تاگوچی
  6. ارزیابی ساختاری مقیاس کوچک بتن متخلخل و استحکام آن در برابر زلزله
  7. شناسایی و اولویت بندی دلایل تولید پرت غیر مستقیم در پروژه های ساخت
  8. طراحي و بهينه‌سازي شبكه لجستيك معكوس در شرايط عدم قطعيت با استفاده از الگوريتم رقابت استعماری
  9. بررسی بهبود خواص رئولوژیکی قیر 100-80 با افزایش الیگواسترهای حاصل از واکنش گلیکولیز PET بازیافتی
  10. حذف هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای از آب توسط جاذب‌های نانو کربن
  11. شبیه سازی و بررسی فرآیند تزریق گاز همراه با ریزش ثقلی (GAGD) پس از سیلاب زنی با آب
  12. تاثیرات تکنولوژی و فن آوری در معماری
  13. استفاده از ضایعات کلزا(کنجاله، پوشینه بذر، ساقه و برگ) در تغذیه دام ، طیور و آبزیان
  14. مدیریت واستفاده مجدد از‍ ‍پسماند پساب صنایع فسفری
  15. سرانه آب، منابع آب تجدیدشونده، سیستم های دفع فاضلاب در تهران و برخی کلانشهرهای جهان
سایر مقالات محل انتشار
  1. تاثیر پرایمینگ و فرسودگی بر روی صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی بذر لوبیا رقم صدری Phaseolus Vulgaris (L.)
  2. بررسی جیره پذیری میوه ها با هدف طراحی سامانه پرتابل مدیریت پسماند میوه و تره بار
  3. بررسی جیره پذیری سبزیجات و صیفی جات با هدف طراحی سامانه پرتابل مدیریت پسماند میوه و تره بار
  4. تعيين ويژگي‌هاي فيزيكي و ارزش غذايي ضايعات قارچ دكمه‌اي خوراكي
  5. ویژیگی‌های فیزیکوشیمیایی و تولید گاز پسماند باغی پوسته بادام درختی
  6. تاثیر پسماند کمپوست قارچ بر خصوصیات رشد گونه‌ Vicia villosa
  7. بررسی اثر کمپوست زباله شهری بر رشد گونه‌ Vicia villosa در محیط گلخانه‌ای
  8. بررسی اثر دفعات بازیافت کاغذ باطله چاپ و تحریر بر ویژگیهاي خمیر بازیافتی حاصل از آن
  9. مطالعه رشد، عملكرد و اجزاي عملكرد و تجمع نيترات در ارقام سيب¬زميني تحت تاثير سطوح مختلف كود نيتروژن در منطقه سراب
  10. بررسی تاثیر سطوح کود نیتروژن بر صفات کیفی و کارآیی زراعی کود ارقام سیب-زمینی
  11. مروری بر ارزیابی چرخه عمر بتن ژئوپلیمری جهت دستیابی به توسعه پایدار
  12. استفاده از روش های آماری جهت مدل‌سازي پسماندهای چوبی
  13. برآورد پسماندهای چوبی درشت در جنگل
  14. تجزیه و تحلیل مالی پسماندهای چوبی در جنگل
  15. تاثیر استفاده از لجن فعال تیمار شده بر ویژگی¬های مقاومتی بیوکامپوزیت سبز