جستجو
تاثیر روش های مختلف خشک کردن پسماند میوه و تره بار بر روی محتوی خوراک تولید شده جهت مصرف حیوانات
زهرا عطاکشی زاده1 علی روشنیان فرد2 امیرحسین افکاری سیاح3 حسین عبدی بنمار4
چکیده :
میوه ها و سبزیجات پر مصرف ترین محصولات در بین تمام تولیدات باغی هستند. آنها به دلیل داشتن مواد مغذی و ترکیبات تقویت کننده سلامتی، به صورت خام، کم فرآوری شده و فرآوری شده مصرف می شوند. با رشد روزافزون جمعیت و تغییر عادات غذایی، تولید و فرآوری محصولات باغی به ویژه میوه ها و سبزیجات به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. مدیریت پسمانده این محصولات چه به صورت خانگی یا کشاورزی می تواند هم به عنوان چالش و هم به عنوان فرصت مطرح شود. این در کنار نوسانات قیمت خوراک مبتنی بر غلات و سویا دام، طیور و حیوانات مختلف به همراه نگرانیهای ناشی از اثرات زیستمحیطی پسماند، استفاده همه گیر از پسماند میوه و تره بار به عنوان خوراک دام و طیور را موجه ترمی کند. در این مطالعه چهار روش مختلف خشک کردن (خشککردن با نور آفتاب، آون، ترکیبی و انجمادی) و تاثیر آن بر روی محتوی پسماند تولید شده (ماده خشک، پروتئین، چربی، انرژی، خاکستر، فیبر، و الیاف نامحلول در شوینده خنثی) مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان داد که خشک کردن با استفاده از آون و بستر سیال به ترتیب و با اولیت، با لحاظ مدت انجام کار، حفظ محتوی و انرژی، دو روشی هستند که می توان در سطح صنعتی مورد استفاده قرار داد.
کلمات کلیدی : پسماند، میوه و تره بار، خشک کن، جیره دام و طیور
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مکانیزاسیون و بیوسیستم در نظامهای کشاورزی ارگانیک و مرسوم
محل انتشار : کشاورزی ارگانیک و مرسوم
آدرس وب سایت کنفرانس : umaorganic.ir
ارسال کننده : زهرا عطاکشی زاده
کد IOI مقاله : XGKG-KCCDG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGKG-KCCDG
مقالات مشابه
- معماری و حفظ محیط زیست
- مدلسازی عددی ثاثیر اعمال حرارت ناشی از دفن زباله هسته ای بر خاک رس اشباع در فاصله از منبع حرارت
- دلسازی عددی ثاثیر اعمال همزمان حرارت و سربار ناشی از دفن زباله هسته ای بر خاک رس اشباع
- بررسی استفاده از آجر بازیافتی جایگزین شن بر مقاومت فشاری بتن به روش تاگوچی
- شناسایی و اولویت بندی دلایل تولید پرت غیر مستقیم در پروژه های ساخت
- استفاده از مولفه های مهاجرت برای افزایش کارایی مدیریت منابع در رایانش ابری
- Optimization and kinetics study of the zinc containing leaching residue in sulfuric acid solution
- فرآیند، اتوماسیون، کنترل و بازرسی اتصال در روش جوشکاری اصطکاکی-اغتشاشی
- مشارکت مردم درطرح تفکیک زباله ها از مبداء
- Lean Healthcare: Trends and forthcoming directions
- ارزیابی زیست محیطی فلزات Al, Fe, Mn, Pb, Zn, Cr, Cd, Cu در آب زیرزمینی (برسی موردی: اطراف شهرک صنعتی شهرستان بوکان)
- مدیریت واستفاده مجدد از پسماند پساب صنایع فسفری
- استانداردسازی خدمات زیست محیطی در ایران -تفکری جهانی و اقدامی محلی
- بررسی اثرات (شوری، پسماند رطوبتی و تراکم خاک) بر منحنی واسنجی بلوک گچی
- بررسی اثرات (شوری، پسماند رطوبتی و تراکم خاک) بر منحنی واسنجی بلوک گچی
سایر مقالات ارائه دهنده
- بررسی جیره پذیری میوه ها با هدف طراحی سامانه پرتابل مدیریت پسماند میوه و تره بار
- بررسی جیره پذیری سبزیجات و صیفی جات با هدف طراحی سامانه پرتابل مدیریت پسماند میوه و تره بار
- تاثیر روش های مختلف خشک کردن پسماند میوه و تره بار بر روی محتوی خوراک تولید شده جهت مصرف حیوانات
- تأثیر روشهای مختلف کشت و زمان نگهداری پس از برداشت بر روی میزان پروتئین سویا رقم DPX
- بررسی مخلوط کود دامی و ضایعات کشاورزی و تأثیر ph بر ازدیاد کرم ایزینیافتیدا
- بررسی مخلوط کود دامی و ضایعات کشاورزی و تأثیر EC بر ازدیاد کرم ایزینیافتیدا
- تأثیر روشهای مختلف کشت و زمان نگهداری پس از برداشت بر روی میزان پروتئین رقم L17 سویا
- اقتصاد پسماند و اشتغالهای آسیبزای دوستداشتنی
- تاثیر بازیافت پسماندهای جامد شهری در اقتصاد
- پیش بینی بهترین روش خشک کردن پسماندهای میوه و تره بار در جهت تولید خوراک دام با شبکه عصبی مصنوعی و روش های داده کاوی
سایر مقالات محل انتشار
- Pigeon Towers: An Overlooked Resource for Organic Manure Production
- تغییرات رشد برگ ریحان (.Ocimum basilicum L) در واکنش به تنش خشکی
- ساقه زایی و ریشه زایی درون شیشه ای بافت کالوس قره داغ (Nitraria schoberi)
- اثر محدودیت آب بر برخی صفات فیزیولوژیکی زنیان
- نقش کودهای زیستی در کشت ارگانیک با تاکید بر قارچ های آربوسکولار: وضعیت موجود و چشم انداز آینده
- تغییرات کلروفیل و پایداری غشای بابونه آلمانی در واکنش به کم¬آبی
- بررسی اثر میکوریزا آربوسکولار و تریکودرما هارزیانوم بر برخی خصوصیات مرفولوژیکی و عملکردی ارزن در دو منطقه بیرجند و سرایان
- رفتار کاوشگری زنبور پارازیتوئید Habrobracon hebetor Say روی لاروهای سن سوم کرم قوزه پنبه، Helicoverpa armigera Hubner
- Technical Efficiency and the Factors Determining it in Ahar County s Wheat Farms
- اثر کاربرد کود دامی، سالیسیلیک اسید و اسید آسکوربات بر ویژگیهای مورفولوژیکی و اسانس بادرشبی
- اثر تاریخ کاشت و کودهای زیستی بر برخی صفات موفولوژیک و عملکرد ماریتیغال
- تغییرات صفات ریخت¬شناسی و شاخص¬ برداشت اسانس گشنیز تحت تأثیر کاربرد عصاره جلبک دریایی و منابع مختلف کودی
- جمعآوری و ارزیابی برخی صفات بیوشیمیایی تعدادی از ژنوتیپهای وحشی بنه (Pistacia atlantica) از رویشگاههای شهرستان اهر
- روشهای غلبه بر تنش خشکی در كشاورزي پايدار
- مروري بر ارتباط ژنهای عملکردی گیاه با میکروب های ریزوسفر