تاثیر روش های مختلف خشک کردن پسماند میوه و تره بار بر روی محتوی خوراک تولید شده جهت مصرف حیوانات

زهرا عطاکشی زاده1 علی روشنیان فرد2 امیرحسین افکاری سیاح3 حسین عبدی بنمار4

چکیده :
میوه ها و سبزیجات پر مصرف ترین محصولات در بین تمام تولیدات باغی هستند. آنها به دلیل داشتن مواد مغذی و ترکیبات تقویت کننده سلامتی، به صورت خام، کم فرآوری شده و فرآوری شده مصرف می شوند. با رشد روزافزون جمعیت و تغییر عادات غذایی، تولید و فرآوری محصولات باغی به ویژه میوه ها و سبزیجات به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. مدیریت پسمانده این محصولات چه به صورت خانگی یا کشاورزی می تواند هم به عنوان چالش و هم به عنوان فرصت مطرح شود. این در کنار نوسانات قیمت خوراک مبتنی بر غلات و سویا دام، طیور و حیوانات مختلف به همراه نگرانی‌های ناشی از اثرات زیست‌محیطی پسماند، استفاده همه گیر از پسماند میوه و تره بار به عنوان خوراک دام و طیور را موجه ترمی کند. در این مطالعه چهار روش مختلف خشک کردن (خشک‌کردن با نور آفتاب، آون، ترکیبی و انجمادی) و تاثیر آن بر روی محتوی پسماند تولید شده (ماده خشک، پروتئین، چربی، انرژی، خاکستر، فیبر، و الیاف نامحلول در شوینده خنثی) مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان داد که خشک کردن با استفاده از آون و بستر سیال به ترتیب و با اولیت، با لحاظ مدت انجام کار، حفظ محتوی و انرژی، دو روشی هستند که می توان در سطح صنعتی مورد استفاده قرار داد.
کلمات کلیدی : پسماند، میوه و تره بار، خشک کن، جیره دام و طیور


زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مکانیزاسیون و بیوسیستم در نظام‌­های کشاورزی ارگانیک و مرسوم
محل انتشار : کشاورزی ارگانیک و مرسوم
آدرس وب سایت کنفرانس : umaorganic.ir
ارسال کننده : زهرا عطاکشی زاده
کد IOI مقاله : XGKG-KCCDG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGKG-KCCDG

مقالات مشابه
  1. معماری و حفظ محیط زیست
  2. مدلسازی عددی ثاثیر اعمال حرارت ناشی از دفن زباله هسته ای بر خاک رس اشباع در فاصله از منبع حرارت
  3. دلسازی عددی ثاثیر اعمال همزمان حرارت و سربار ناشی از دفن زباله هسته ای بر خاک رس اشباع
  4. بررسی استفاده از آجر بازیافتی جایگزین شن بر مقاومت فشاری بتن به روش تاگوچی
  5. شناسایی و اولویت بندی دلایل تولید پرت غیر مستقیم در پروژه های ساخت
  6. استفاده از مولفه های مهاجرت برای افزایش کارایی مدیریت منابع در رایانش ابری
  7. Optimization and kinetics study of the zinc containing leaching residue in sulfuric acid solution
  8. فرآیند، اتوماسیون، کنترل و بازرسی اتصال در روش جوشکاری اصطکاکی-اغتشاشی
  9. مشارکت مردم درطرح تفکیک زباله ها از مبداء
  10. Lean Healthcare: Trends and forthcoming directions
  11. ارزیابی زیست محیطی فلزات Al, Fe, Mn, Pb, Zn, Cr, Cd, Cu در آب زیرزمینی (برسی موردی: اطراف شهرک صنعتی شهرستان بوکان)
  12. مدیریت واستفاده مجدد از‍ ‍پسماند پساب صنایع فسفری
  13. استانداردسازی خدمات زیست محیطی در ایران -تفکری جهانی و اقدامی محلی
  14. بررسی اثرات (شوری، پس‍ماند رطوبتی و تراکم خاک) بر منحنی واسنجی بلوک گچی
  15. بررسی اثرات (شوری، پس‍ماند رطوبتی و تراکم خاک) بر منحنی واسنجی بلوک گچی
سایر مقالات محل انتشار
  1. Pigeon Towers: An Overlooked Resource for Organic Manure Production
  2. تغییرات رشد برگ ریحان (.Ocimum basilicum L) در واکنش به تنش خشکی
  3. ساقه زایی و ریشه زایی درون شیشه ای بافت کالوس قره داغ (Nitraria schoberi)
  4. اثر محدودیت آب بر برخی صفات فیزیولوژیکی زنیان
  5. نقش کودهای زیستی در کشت ارگانیک با تاکید بر قارچ های آربوسکولار: وضعیت موجود و چشم انداز آینده
  6. تغییرات کلروفیل و پایداری غشای بابونه آلمانی در واکنش به کم¬آبی
  7. بررسی اثر میکوریزا آربوسکولار و تریکودرما هارزیانوم بر برخی خصوصیات مرفولوژیکی و عملکردی ارزن در دو منطقه بیرجند و سرایان
  8. رفتار کاوشگری زنبور پارازیتوئید Habrobracon hebetor Say روی لاروهای سن سوم کرم قوزه پنبه، Helicoverpa armigera Hubner
  9. Technical Efficiency and the Factors Determining it in Ahar County s Wheat Farms
  10. اثر کاربرد کود دامی، سالیسیلیک اسید و اسید آسکوربات بر ویژگی‌های مورفولوژیکی و اسانس بادرشبی
  11. اثر تاریخ کاشت و کودهای زیستی بر برخی صفات موفولوژیک و عملکرد ماریتیغال
  12. تغییرات صفات ریخت¬شناسی و شاخص¬ برداشت اسانس گشنیز تحت تأثیر کاربرد عصاره جلبک دریایی و منابع مختلف کودی
  13. جمع‌آوری و ارزیابی برخی صفات بیوشیمیایی تعدادی از ژنوتیپ‌های وحشی بنه (Pistacia atlantica) از رویشگاه‌های شهرستان اهر
  14. روش‌های غلبه بر تنش خشکی در كشاورزي پايدار
  15. مروري بر ارتباط ژن‌های عملکردی گیاه با میکروب های ریزوسفر