مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی

نویسندگان : مروا حسینی1 پیمان رجایی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی، نوآوری و تکنولوژی - بلژیک
آدرس وب سایت کنفرانس : eitconf.com
ارسال کننده : مروا حسینی
کد IOI مقاله : XGBH-KBAGK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGBH-KBAGK

مروری بر کاربرد فناوری میکروکپسولاسیون در صنایع غذایی

نویسندگان : مروا حسینی1 بیژن خورشیدپور2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : پنجمین کنگره بین المللی مهندسی، فناوری و نوآوری
آدرس وب سایت کنفرانس : eticong.com
ارسال کننده : مروا حسینی
کد IOI مقاله : XHBE-KBHEK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XHBE-KBHEK

مروری بر بسته بندی فعال و کاربرد آن در صنایع غذایی

نویسندگان : مروا حسینی1 پیمان رجایی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : هشتمین کنفرانس پژوهش در علوم و مهندسی / علوم مهندسی
محل انتشار : هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و پنجمین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
آدرس وب سایت کنفرانس : 8icrsie.com
ارسال کننده : مروا حسینی
کد IOI مقاله : XGFC-KEZZD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGFC-KEZZD

مروری بر روش های نوین فراوری مواد غذایی در صنعت غذا

نویسندگان : مروا حسینی1 بیژن خورشیدپور2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : فناوری‌های نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : مروا حسینی
کد IOI مقاله : XGHB-KEZAH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEZAH

اصول کلی ارزیابی حسی، تعاریف و کاربردها

نویسندگان : بیژن خورشیدپور1 مروا حسینی2 مهسا علی‌آقایی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : هشتمین کنفرانس پژوهش در علوم و مهندسی / علوم مهندسی
محل انتشار : هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و پنجمین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
آدرس وب سایت کنفرانس : 8icrsie.com
ارسال کننده : مروا حسینی
کد IOI مقاله : XGFC-KHFCH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGFC-KHFCH

صفحه 1 از 1