مروری بر نحوه ی کنترل کردن ضایعات کارخانه ی گوشت وکشتارگاه ها و استفاده ی از آنها جهت کاهش آلودگی زیست محیطی

نویسندگان : پارسا قاسمي1 سارا فيصلي2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : کاهش و بازیافت ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : پارسا قاسمي
کد IOI مقاله : XGHB-KECFF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECFF

مروری بر تقلبات رایج در صنعت غذا، نوشیدنی ها و آبمیوه ها و روش های شناسایی آنها جهت تضمین امنیت غذایی مصرف کننده

نویسندگان : پارسا قاسمی1 سارا فیصلی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : هفتمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
آدرس وب سایت کنفرانس : 7icsda.ir
ارسال کننده : پارسا قاسمي
کد IOI مقاله : XGFG-KFCHC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGFG-KFCHC

صفحه 1 از 1